Várjátok már a karácsonyt?❣️
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 17:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem annyira
46 szavazat
1/15 anonim válasza:
Részben várom, de vannak olyan dolgok amik miatt igazából nem, mert csak rossz érzést kelt bennem. Sajnos ezeket nem tudom kikapcsolni.
4/15 anonim válasza:
Gyűlölöm a karácsonyt. Gyerekkorom és fiatal felnőtt korom minden egyes karácsonya családi balhékból, néha verésből állt az alkoholnak köszönhetően. Masszív szorongásom van ilyenkor.
5/15 anonim válasza:
Nem, mivel semmi okom sincs rá.
Egyedül vagyok.
7/15 anonim válasza:
Nincs benne mit várni. Olyan, mint bármelyik másik nap.
8/15 anonim válasza:
Előre tudtam, hogy itt mindenki le lesz pontozva aki szereti a karácsonyt és csak az a hasznos válasz, hogy a karácsony csak kötelező utálni való rossz :D
9/15 anonim válasza:
Én magam várom is meg nem is.
Egyik oldalról ilyenkor együtt van a család, ajándékozunk, rokonokhoz átnézünk, ezeket a dolgokat úgy szeretem.
Másrészt az egész bagázsból lassan csak nekem nincsen párom, nem tart sehova az életem, és ilyenkor magányosnak érzem magam. Bár őszintén szólva felnőtt fejjel már úgy vagyok, hogy a magány karácsonytól függetlenül is ott lenne.
10/15 anonim válasza:
Mivel munkahelyet akarok váltani, ezért várom, hogy ezek az ünnepi dolgok lemenjenek, hogy eltudjak kezdeni pályázgatni.
Illetve pénzügyön a december-január az egyik leghúzósabb időszak, tavaly 153 órát túlóráztam januárban, már decemberben ezen stresszelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!