Ilyen esetben hogy illik? (karacsonyi jókívánságok)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nézzétek el légyszi, szociális analfabeta vagyok, raadasul spicces🥲 szoval, megosztottam insta sztoriban egy kepet, boldog karácsonyt kivanva mindenkinek. Erre elkezdtek uzenetben valaszolgatni ismerosok, szinten kellemes ünnepeket kivanva. Erre mit illik reagalni? Siman köszönjem meg vagy kivanjam viszont nekik is?tegnap 21:24
1/2 anonim válasza:
emoji. Mindenkinek mehet egy köszönöm vagy szív vagy valami szrság, hogy azt érezze, hogy köszönöd, érted?
2/2 anonim válasza:
Vagy beszívezed a kapott jókívánságot, vagy emojival reagálsz rá. Szerintem ennyi is elég, de nyugodtan írhatsz még egy "köszönöm"-öt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!