Sötét lehet Piton professzor harry potterből titeket zavarna ez?
Szerintem ez inkább egy ciki választás. A könyvben harry ösztönösen fél és idegenkedik pitontól, azt érzékeljük hogy huuu már első ránézésre látszik, hogy valami nagyon nincs rendben ezzel az emberrel.
Ha pont ő a kötelező fekete szereplő, akkor ez baromi rosszul veszi ki magát, hiszen mondd csak harry, miért pont a fekete férfi ijesztett meg?😅
Amúgy meg ez is csak egy újabb gyerekműsor lesz, szóval nemigazán érdekel. Azt tesznek bele, akit akarnak, úgyse nézem. Sőt, furának is tartom az ilyen kiakadásokat (pl amikor 40 éves férfiak dühöngenek a kis hableány miatt lol)
Nagyon zavarna! Egy olyan embert akiről a könyvben többször is elhangzik hogy mennyire feltűnően fakó, sápadt arca van,ne jatsza már fekete színész könyörgöm!
Komolyan nem hiszem el, hogy mindenbe bele kell erőszakolni valami politikai inditatékot
Engem nem. De megmondom őszintén, sosem voltam akkora Potterhead, hogy emlékezzek mindenkinek a pontos személyleírására a könyvből, hogy le volt-e írva a bőrszínük (jó, pl. Draco Malfoynál elég egyértelmű, de Pitonnál nem emlékszem). Szóval mivel ilyen emlékeim nincsenek, hogy Piton fehér lett volna, engem nem zavar (és nem, a filmsorozatot nem tartom kánonnak, mert az is egy feldolgozás, akármennyire megszokta Karcsika és Icuka).
Az egyetlen dolog, ami nekem kérdéses lesz, hogy tényleg meg tudják-e azt az új sorozatban megjeleníteni, hogy az illetőre nem kellemes ránézni. Mert az viszont le van írva feketén-fehéren a könyvben, hogy Piton igénytelen, zsíros hajú, nem kellemes külsejű fazon. A kép alapján meg, amit az állítólag kiszemelt színészről láttam, hogy objektíven, közízlést illetően nagyon jóképű, jó kiállású férfi, szóval kell bőven színészi játék és maszkírozás, fodrászi munka ahhoz, hogy hiteles legyen. Viszont ha tényleg az a színész lesz Piton, akkor hitelesebb lesz a korát illetően a sztoriban, mint Alan Rickman volt, akármennyire zseniális színész az utóbbi... mert ha tényleg a regény idővonalát vesszük, akkor Pitonnak kb. a 30as éveiben kellene járnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!