Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sötét lehet Piton professzor...

Sötét lehet Piton professzor harry potterből titeket zavarna ez?

Figyelt kérdés
tegnap 22:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez inkább egy ciki választás. A könyvben harry ösztönösen fél és idegenkedik pitontól, azt érzékeljük hogy huuu már első ránézésre látszik, hogy valami nagyon nincs rendben ezzel az emberrel.

Ha pont ő a kötelező fekete szereplő, akkor ez baromi rosszul veszi ki magát, hiszen mondd csak harry, miért pont a fekete férfi ijesztett meg?😅

Amúgy meg ez is csak egy újabb gyerekműsor lesz, szóval nemigazán érdekel. Azt tesznek bele, akit akarnak, úgyse nézem. Sőt, furának is tartom az ilyen kiakadásokat (pl amikor 40 éves férfiak dühöngenek a kis hableány miatt lol)

ma 00:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a Sötét Nagyúrt is egy négernek kell játszania, elvégre Sötét Nagyúr a neve, nem Világos Nagyúr.
ma 00:25
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
Hogyan sötét? Alapvetően sötét volt eddig is, mert egy ilyen introvertált személyiség, mint egy metálos csávó,
ma 01:50
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Lehet fehérre sminkelik.
ma 05:04
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Dumbledore lehetne egy kínai NŐ, Harry pedig egy leszbikus transz, aki hol Ronnal járna, hol Hermionéval.
ma 06:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon zavarna! Egy olyan embert akiről a könyvben többször is elhangzik hogy mennyire feltűnően fakó, sápadt arca van,ne jatsza már fekete színész könyörgöm!

Komolyan nem hiszem el, hogy mindenbe bele kell erőszakolni valami politikai inditatékot

ma 09:40
 17/20 Metionin ***** válasza:
100%
Engem zavar ha egy könyvben világosan le van írva, hogy néz ki egy szereplő, aztán a filmben tök más külseje lesz. A könyv alapján már elképzeltem és ha a film ezt teljesen kifordítja, akkor nem tudom élvezni. Nekem ez kicsit olyan, mint amikor egy könyvet illusztrálnak és a képeken nem olyanok a szereplők, mint ahogy le van írva.
ma 10:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem az is zavarna, ha egy fekete bőrű karaktert játszana fehér bőrű színész, meg a fordítottja is.
ma 10:30
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

Engem nem. De megmondom őszintén, sosem voltam akkora Potterhead, hogy emlékezzek mindenkinek a pontos személyleírására a könyvből, hogy le volt-e írva a bőrszínük (jó, pl. Draco Malfoynál elég egyértelmű, de Pitonnál nem emlékszem). Szóval mivel ilyen emlékeim nincsenek, hogy Piton fehér lett volna, engem nem zavar (és nem, a filmsorozatot nem tartom kánonnak, mert az is egy feldolgozás, akármennyire megszokta Karcsika és Icuka).

Az egyetlen dolog, ami nekem kérdéses lesz, hogy tényleg meg tudják-e azt az új sorozatban megjeleníteni, hogy az illetőre nem kellemes ránézni. Mert az viszont le van írva feketén-fehéren a könyvben, hogy Piton igénytelen, zsíros hajú, nem kellemes külsejű fazon. A kép alapján meg, amit az állítólag kiszemelt színészről láttam, hogy objektíven, közízlést illetően nagyon jóképű, jó kiállású férfi, szóval kell bőven színészi játék és maszkírozás, fodrászi munka ahhoz, hogy hiteles legyen. Viszont ha tényleg az a színész lesz Piton, akkor hitelesebb lesz a korát illetően a sztoriban, mint Alan Rickman volt, akármennyire zseniális színész az utóbbi... mert ha tényleg a regény idővonalát vesszük, akkor Pitonnak kb. a 30as éveiben kellene járnia.

ma 11:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar, de nem a színészt okolom a bőrszíne, etnikuma, vagy bármi hasonlója miatt, hanem azért, mert megint nem karakterhű ábrázolás lesz.
ma 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!