Erre jutottam a gondolkodásommal! Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
itt az igazság hogy a fejed te vagy és senki nem állít meg. te attól függsz hogy te érvelési koncepciód meghatározottban hogyan kell dumálni. például ha megkérdezik tőled azt hogy mennyi 8+11-11 ami amúgy manapság nagyon gyakori akkor számológéppel kell kiszámolni különben elítélendő vagy. ez egy gyakori tény ami miatt az abszolút gondolkodók azt látják hogy 'mindjárt elmegyek' és ez segít a személyiségednek. akit nem ismersz az ne ítéld meg a külseje alapján és higgy el neki mindent kivéve ha nem vagy bátor. ha egy idegennek nem hinnél el semmit akkor gondoljatok bele hogy sosem válnának belőlük ismerősök. ha holnap találkozol egy emberrel aki azt állítja hogy én vagyok a miniszterelnök akkor el kell hinni neki mivel lehet hogy igaza van. és ha az illetőnek nincs igaza akkor is továbbsétálhatsz mivel gyáva vagy. na ti ne legyetek gyávák és halgassatok a mások tiszteletére és megérzésére. ez olyan mintha azt mondanád a fiadnak hogy 'fiú vagy' és a fiad csak úgy elsétálna mert gyáva. azt nem bírom ha valaki egyetemre jár és ugye köztudott hogy az egyetemistáknak semmi életcélja nincs mivel csak oda beülnek hogy időt húzzanak . Legyetek bátrak és lépjetek túl minden emberen és nem a saját gondolataidat kell hátulra helyezni. A pozitív gondolkodás erről szól hogy egy kritika és az értelem az emberek befolyása felesleges. Az embereknek vannak rossz és jó oldalai ezért is a rossz oldalt le kell győzni és ezután pozitív leszel. Mindenkiben megvan az amitől különleges és ezt kell megtalálni magunkban és 'átteni, áthárítani' másra és ebben rejlik a siker kulcsa. A másik fél pedig arra vár hogy ő is továbbléphessen de nem tud mivel te már átléptél rajta. Az emberek azért érnek el sikert mivel hittek mindent a többieknek amit mondtak és ők segítettek nekik. Aztán próbáljátok ki hogy lejjebb léptek eggyel és lehet hogy jobb lesz"tegnap 12:17
1/13 anonim válasza:
A felvételi rendszer katasztrófa hogy ilyenek egyáltalán bejutnak.
5/13 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy neked nem kellene gondolkodnod. Látod, ez a vége.
6/13 anonim válasza:
Bármit is szívtál én is kérek, hogy ezt elolvastam…
7/13 anonim válasza:
"a holnap találkozol egy emberrel aki azt állítja hogy én vagyok a miniszterelnök akkor el kell hinni neki mivel lehet hogy igaza van. és ha az illetőnek nincs igaza akkor is továbbsétálhatsz mivel gyáva vagy."
Miért kéne minden légből kapott agymenést elhinni? Miért lennék gyáva, mert nem állok le egy ilyen badarság után beszélgetni az illetővel?
8/13 anonim válasza:
Korán kezdődött a szenteste. Ha ilyen ütemben folytatod az ivást, holnap délre elfogy a sör, aztán lehet menni az éjjel-nappali kisboltba vagy a benzinkútra utánpótlásért. Szerintem vegyél vissza a tempóból, hogy péntekig kitartson a készlet, illetve most már csak egyfélét igyál, ne keverd.
10/13 anonim válasza:
Téged nem az agyadért fognak elrabolni az már biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!