Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sötét lehet Piton professzor...

Sötét lehet Piton professzor harry potterből titeket zavarna ez?

Figyelt kérdés
tegnap 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
He?
tegnap 22:58
 2/15 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Engem csak az a része zavar, hogy "karakteridegen". Szóval nem valószínű, hogy olyan lesz a karaktere amilyen a könyvben vagy a filmekben..
tegnap 22:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az annyira nem is zavar, hogy fekete színész játszaná, azt nagyobb problémának érzem, hogy ránézésre elég barátságos arca van és nem igazán tudom elképzelni Pitonként. Meglátjuk. Mondjuk túl sokat amúgy se várok a sorozattól, szóval nem nagyon tud meghatni, hogy mit művelnek vele. Ha rossz lesz, akkor nem nézem.
tegnap 23:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát igen az eredetiben volt komoly ijesztő határozott fellépése ha arról volt szó ha erre gondolsz.
tegnap 23:06
 5/15 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan. Nála nincs meg ez az ijesztő hatás. Nem tudom elképzelni hozzá Piton karakterét.

[link]

De aztán lehet jól megoldja, ki tudja.

tegnap 23:15
 6/15 anonim válasza:
Engem nem igazán zavar csak mint a 3-as válaszoló én nekem sem annyira sugárzik róla, hogy Piton professzor. Aztán ki tudja lehet jól fogja eljátszani a komoly Pitont
tegnap 23:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Most azon röhögök, mi lett volna, ha nem Piton a neve, hanem Kobra Professzor, vagy Anakonda Professzor... 😆😆😆😆
tegnap 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Néger játssza Pitont? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Történeti hűséget miért nem lehet meghagyni?
tegnap 23:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Annyira nem érdekel. Akik a történet hűségét vitatják, azokat az nem zavarta hogy az eredeti filmben meg egy röpke 20 évvel idősebb fószer játszotta mint a könyvek alapján kellett volna? Az egész Tekergők csapatot megvénítették miatta. Engem ez pl picit zavart, mert nem jött ki így időben a sztori. De Rickman meg a többiek is remekül játszottak, úgyhogy túllendültem rajta. Ugyanígy vagyok a feka Pitonnal is, az még kevésbé is kavarna bele a törtenetbe mint az öregítés.

De amúgy szerintem végül nem lesz fekete. Eddig ahány karakterről ezt a pletykát kihozták, a végén már nem maradna benne fehér. Szerintem szimplán csak a rossz reklám is reklám alapon dobnak be ilyeneket.

ma 00:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel Dumbledore meg lehetne kínai...
ma 00:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!