Mit tegyek, ha boldogtalan vagyok, de nem akarok így érezni?
Mostanában nagyon rosszul érzem magam. Sokat vagyok szomorú, motiválatlan és bárhogy próbálom elképzelni magamat a jövőben, nem érzem azt a lelkesedést, ami korábban megvolt.
Mindig is egy nagyon tervezgetős, céltudatos, erős embernek tartottam magamat, aki tudja, hogy mit akar, de most teljesen el vagyok veszve.
Folyamatos szorongással küzdök és már hipochonder is lettem.
Emellett a jelenlegi párkapcsolatomban sem érzem jól magam, pár hónapja szakítottunk, de aztán leültünk és nagyon hosszan beszélgettünk és próbálunk rajta javítani, és talán van, ami javult is, de mégis inkább azt érzem, hogy valójában csak azért nem merek kilépni, mert félek és nagyon bizonytalannak érzem a jövőmet, az egész életemet, és ha megteszem, semmi sem marad nekem, illetve 6 év mégis csak hosszú idő ahhoz, hogy csak úgy eldobjam.
Érzelmileg és lelkileg egyszerűen padlón vagyok. Legszívesebben sokszor nem mennék be dolgozni se, csak feküdnék és sírnék itthon egyedül, de ezt nem tehetem meg, és azt érzem, hogy erősebbnek kell magamat mutatnom, mint ami valójában vagyok.
Nem tudom, hogy mit kellene tennem, hogy ne érezzem ezt az ürességet, ami jelenleg bennem van. Elkezdtem pszichológushoz is járni, de nem érzem egyelőre, hogy segítene.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!