Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Biztos,hogy jó az hogy azt...

Biztos,hogy jó az hogy azt csinálhatok amit akarok?

Figyelt kérdés
Jó az,hogy azt ehetek amit akarok,vagy hogy oda megyek ahova akarok,vagy hogy mindennap részegre ihatom magam,senki nem szól rám,vagy hogy ha ahhoz van kedvem éjfélkor érek csak haza?Vagy jó az,hogy az egész fizetésem elprostizhatnám az se érdekelne senkit?

2021. jún. 25. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Jó az,ha az ember azt csinálhat amit akarhat
Nem jó ha az ember azt csinálhat amit akar,kell egy társ aki nem hagyja hogy az ember rossz útra térjen
26 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt csinálok amit akarok,mégis pocsékul érzem magam.
2021. jún. 25. 20:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szabad vagy, az önmagában miért lenne rossz? Új embereket megismerni bármikor lehet.
2021. jún. 25. 20:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor most azt kérdezem melyik jobb,nem szabadnak lenni és boldognak,vagy szabadnak és boldogtalannak.Én szabad vagyok,de boldogtalan.
2021. jún. 25. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Addig jo, amig nem alakitasz ki a sajat egeszsegedre (fizikai & mentalis) karos szokasokat.

Sokan azt hiszik, hogy a maguk urai, de valojaban keptelenek nemet mondani a karos fuggosegeikre.

En ugy gondolom, hogy onnantol lesz valaki a sajat maga ura, ha kepes felelosseget vallalni az eleteert, tetteiert.

A te felvazolt opcioid egy fizetessel rendelkezo gyerekre emlekeztet csak, nagybetus ferfitol meg nagyon messze van, pedig utobbira kene mindannyiunknak torekednie szerintem. F

2021. jún. 25. 20:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Van,hogy az emberen eluralkodik a szomorúság amiért nincs pasija/nője és ilyenkor betér a kocsmába meginni néhány sört és felest,hogy enyhítse a bánatát.
2021. jún. 25. 20:16
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Na egy újabb élettelen incel kérdező... :D

Le leszek pontozva mert érzéketlen farok vagyok, de kezd kicsit sok lenni az önsajnáltatás ezen az oldalon.

2021. jún. 25. 20:17
 7/14 A kérdező kommentje:
6 amúgy én nem iszok,csak hazajövök,leülök és szomorkodik,de valaki a kocsmában köt ki a hosszú munkanap végén.
2021. jún. 25. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
De lehetne tenni is azért, hogy jobbá váljon a helyzet. Nem kötelező szomorkodni.
2021. jún. 25. 20:25
 9/14 A kérdező kommentje:
Leszólítok egy nőt az utcán,elhajt.Ráírok egy nőre társkereső oldalon,nem ír vissza.Ez így nem fog menni.
2021. jún. 25. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Mindig a nők :D
2021. jún. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!