Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért triggereli különösen a...

Miért triggereli különösen a középkorú, idősebb férfiakat ha egy nő nem akar gyereket vállalni tudatosan?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon is számtalanszor volt már rá példa, hogy egy-két 50+-os férfi durván beleállt ezekbe a nőkbe a kérdések alatt. A fiatalabb korosztálynál nagyobb elfogadást tapasztalok és úgy összességében a nők részéről is. Az érdekelne, hogy mi lehet ennek a pszichológiai háttere. Nyilván vannak sejtéseim, de érdekel mások véleménye is.

tegnap 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Idegesek hogy a fő fegyvertényük elúszott, mikor a gyerek témával akarták a nőket sakkban tartani.
tegnap 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem izgat. Leadom a spermám, és majd szaporodok úgy.
tegnap 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Azért mert ennel a korosztálynak a nagyrésze ebbe nőtt fel és nem képes elfogadni, hogy az egy elmúlt kor.

Személy szerint én úgy gondolom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja.

Teljesen hidegen hagy, hogy ki vállal gyereket vagy ki nem.

tegnap 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Hibát követsz el azzal kérdező, hogy általánosító tényként állítasz be valamit, ami például rám sem igaz, - mert nem érdekel, hogy ki vállal gyereket és miért (nem)! Most akkor?
tegnap 19:48
 5/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Én az ellenkezőjét tapasztalom: amikor érvelek amellett, hogy sokkal jobb még nagyon fiatalon gyereket vállalni, akkor nekem esik a fél ország, hogy "jáááj, tönkreteszi a gyerek az életét!"
tegnap 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
#3 A gyerekvállalás elmúlt kor? LoL. Ezzel az erővel fejbe is lőheted magad most, hisz elmúlsz ígyis meg úgyis.
tegnap 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Sajnos a mai napig, ha egy nő gyereket vállal, kiszolgáltatottá válik (évekig nem keres pénzt, csak egy kevés "zsebpénzt" kap a gyerek után, vágják-varrják a testét, aminek idő kell a regenerálódáshoz, egy tehetetlen, védtelen életért felel, akit egy percre nem lehet tőle különválaszrani főleg, ha szoptat).

Ilyenkor a család anyagilag rosszabb helyzetbe kerül, sok esetben az apa fizetésére támaszkodik. A hatalommániás, nárcisztikus férfiak ilyenkor kezdenek igazán kontrollt gyakorolni a nőn, hiszen egyedüli keresőként hatalmat, irányítást éreznek a dolgok felett, míg ha nincs gyerek, a nő bármikor leléphet és egyedül új életet kezdhet, hiszen jó esetben van keresete.

Ezért vannak felháborodva, mert sok nő ezt már látja, öntudatra ébredtek, nem akarnak védtelen rabszolgák lenni.

tegnap 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Én azt látom ha sok férfi szerelmes az adott nőbe, akkor rögtön gyereket akarnak, pedig a nő visszakozik. A házassággal is így van. Panaszkodtak már nekem.
tegnap 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok idősebb ember még szeret kotnyeleskedni, az ő korukban még nem működött az elfogadás, az “élni és élni hagyni”, szeretnek mások életébe belepofázni.
tegnap 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
5 Kérdés kinek érvelsz mert a pasiknak kellene érvelned, hogy ne papóka korukban kapjanak észbe hogy hány gyereket is akarnak, és lobbizzanak hogy a 20 évesek velük akarjanak de rögtön, és vagdalkozzanak ítélkezzenek mindenkinek a nagy kapkodásban, annak is aki nem akar, vagy bármi.
tegnap 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!