Az idősek és középkorúak miért akarják a fiatalokra ráeröltetni az ő dolgaikat ? Zene, film stb téren.
Figyelj, én 33 éves vagyok, de a mai zenék, főleg a magyarok, hulladék az egész. Ha a magyarokat nézzük, akkor hol van ma már egy olyan, mint Bródy, vagy az Omega együttes, vagy a Neo Tones?
Filmek.. mostanság is vannak nagyon jó filmek, viszont míg ma beleerőszakolják a feketéket és a melegszálakat a filmekbe, régen ilyen nem volt.
Egyébként mindenkinek a fiatalkora a legszebb, és azok a filmek és zenék, amik akkor mentek.
Nekem pl. kedvenc filmeim a Harry Potter, Gyűrűk Ura és a Hobbit, A Karib-tenger kalózai, de ma már ezekhez hasonló jók nincsenek. A Legendás állatok meg minősíthetetlen volt.
A Star Warsból is már a sokadik sorozatot nyomják, a mostani mozis filmek meg se közelítik az első 6-ot. A 2000-es években tudtak nagyon jó filmeket készíteni.
Manapság inkább azt veszem észre, hogy sokszor a minőség rovására megy minden.
Drága 3-as. Ha tudnád, hogy mit is jelent a boomer kifejezés, akkor nem égetted volna magad azzal, hogy nekem ideírod.
De tessék, hogy ma is tanulj valamit:
A következő generáció a Baby Boomer, azaz az 1946–1964 között születettek.
Ha te és én 1990-ben születtünk, akkor az vajon melyik generáció?
Vannak manapság is jó magyar zenék, de sokkal több születik és legtöbbjük semmit nem ér, ez azért van, mert mindenki producer és előadóművész, akar lenni és azzá is teszik. A legtöbb fiatal zenész között akadnak olyanok, akik énekelni sem tudnak, de az autotune ezt is megoldja. De másik kreálnak azért hallgatható zenét, de ezekből nagyon kevés van.
Filmeknél ugyanez a helyzet. Boldog boldogtalan neki állt filmet írni, rendezni és játszani. Netflixes és hasonló alkotások értékelésének átlaga 5/10 nagyon jó eséllyel, bár én sorozatokat nem nézek, nincs időm, hanem mozifilmek érdekelnének, ha lennének. 2-es válaszával egyetértek, pl Starwars újabb sorozatain érződik, hogy a Disney készíti. Nem olyanok, mint a régiek, de ezek között is akad jobb rosszabb.
Még egy érdekesség, arra hogy mennyi jó új film van.
Hétvégenként a család együtt szokott egy két filmet nézni, ha úgy alakul. Azt kell mondjam, egyszerűen nincs nézhető, normális film, ami idei, 3-5 db-ot már láttuk és kitaláltam, nézzünk régebbiket. Így mások hete Bud Spencer és Terence Hill filmeket nézett a két gyerek velünk. A 7 éves lányomat jobban szórakoztatta, mint a Kék Bogár című film.
Jaj, kérdező, nézettség :D .. platinum és ilyen olyan neves lemezt is kaptam már azok az előadók, énekesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!