Ki az a göndör, szőke középkorú ember aki állandóan a nyugati aluljáróban van?
Figyelt kérdés
Ezt az embert én már évek óta látom ott, 8 biztos van, de lehet akár még több is. A kinézetét fent írtam, annyit teszek hozzá, hogy legtöbbször barna kabátban van, nyáron ingben, és ott szokott enni is, dobozból. Arra gondoltam lányokat futtat, mert beszélgetett sokszor prostikkal, egyszer az egyik rosszul lett és miután ketten akik látták egy asztalhoz segítették, odament ez az ember is hozzá. Régebben én is a kuncsaftja voltam ott egy prostinak, őt is láttam vele beszélni, Lacinak szólította. Kérdeztem egyszer tőle ki az, de nem akart beszélni róla, azt mondta nem ismer Lacit. Nem erőltettem, nem akartam magamra vonni a figyelmét, nehogy ellenem forduljanak ha valami tisztességtelent csinálnak és meghallják, hogy érdeklődöm a dolog iránt. Azóta azért nem vagyok biztos benne, hogy futtatni van ott, mert mostanában prosti nagyon kevés van ott, egyszerre legfeljebb kettő, de amikor most arra mentem, egy sem volt ott, és ez az ember meg igen. Máskor is volt ugyanígy. Egyszer még abban az évben amikor a Saul fia megjelent, még álmodtam is erről az emberről, anyámmal beszélgetett és azt tárgyalták meg, hogy egyikük sem fogja megnézni a Saul fiát. Ha valaki tudja ki ő érdekel a dolog.okt. 20. 01:49
2/3 anonim válasza:
Lehet spicli is, árulhat illegálisan bármit, és futtathat is, igen, és még jó pár más dolog ezeken felül.
3/3 anonim válasza:
Bezzeg amikor én egy fehérvári csajra kérdeztem rá, azt törölték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!