Némely emberek miért szeretnek/szeretnének állandóan meztelenkedni?
Nem találkoztam ilyennel max cikkekben mikor vannak ezek a gruppenszex fürdők sok helyen. Asszem kínában be is tiltották.
Az ilyenek szexuális izgatottsagbol szereznek meztelenkedni hogy lessék mások meg ő is lessen másokat perverz hatsószándék az egész csak már felnőtteknél.
Itt több kérdés is szólt róla. Pl, hogy ki mennyit szokott.
"Sajnos mostanában nem tudok napokig meztelen lenni egyfolytában."
Ez egy válasz egy ilyen alól.
Elvileg meztelenül lenni kényelmes és az a természetes. Ennek semmi köze a szexualitáshoz, és nem az a cél, hogy mások lássanak!
Viszont mivel(nagyon prüd) társadalomban élünk, erre csak a saját lakáson belül van lehetöség.
Én azért szeretek meztelenkedni, mert szabadabb érzés ruha nélkül lenni. Nyáron meg pláne kellemesebb a nagy kánikulában. Nyaraláskor is max egy fürdőgatya van rajtam. Két hétig pólót sem veszek fel.
Egyébként nem minden meztelenkedést kell a szexhez kötni. Persze, szexelni is meztelenül szoktak, de ha belegondolsz akkor esküvőn is öltönyben vannak a férfiak, de nem minden öltönyöny férfi megy éppen esküvőre.
Aki próbálta már hosszabb idöre a meztelenkedést, az tudja, hogy mennyire jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!