Hova fordulhatok segítségért ha egy b.zi állandóan zaklat?
Figyelt kérdés
Hova fordulhatok segítségért ha egy b.zi állandóan zaklat?szept. 2. 11:16
1/12 anonim válasza:
Rendőrség. Polgári peres eljárást kezdeményezel zaklatásért.
2/12 anonim válasza:
Rendőrség, ha zaklatnak (bárki, nincs kikötve, hogy csak heteroszexuális visszaélésekkel foglalkoznak).
3/12 anonim válasza:
Sőt, a zaklatás nemcsak szexuális/párkapcsolati jellegű lehet.
Ha azért zaklatnak, hogy adjál neki pénzt, az ugyanúgy zaklatás, mintha azért tenné, hogy szexeljél vele.
4/12 anonim válasza:
Mi a büdös francért nem állítod le? Tényleg ennyire nyámnyila vagy, hogy egy homárt nem tudsz lepattintani?
5/12 A kérdező kommentje:
1/3 A polgári peres eljáráshoz ügyvédre van szükség?Már annyira szemétkedik velem hogy a fél utcát felúszította ellenem.
szept. 2. 11:44
6/12 anonim válasza:
1-es második mondata hülyeség.
A zaklatás miatt a rendőrségen kéne feljelentést tenned. Hogy szabálysértés vagy bűncselekmény, azt nem tudom, de az holtbiztos, hogy nem a polgári perrendtartás körébe tartozik.
7/12 A kérdező kommentje:
Annyira biztos önmagában hogy bármit csinálhat azt el kell tűrni.Biztos hogy nem én vagyok az első áldozata.
szept. 2. 11:49
8/12 anonim válasza:
Milyen zaklatási módszereket használ? Követ, figyel, hozzádszól, többszöribfelszólításra sem hagy békén? Házadhoz is jár, becsenget, kihív? Online írosgál, küld képeket? Telefonon keres?
Mi célból zaklat? Szerelmes beléd vagy utál? Mióta tart? Vannak akik látják hogy mennyire rád van cuppanva?
9/12 anonim válasza:
Szerintem is a rendőrségre menj. Egyébként ez lehet, nem tartozik ide, de én magam is homo vagyok, de eszembe nem jutna más embereket bármilyen formában zaklatni, rájuk erőltetni magamat, a vonzalmamat, esetleg "becserkészni", és most szembemegyek a saját közösségemmel, de sok olyan ember van, aki miatt bőven lehet utálni a melegeket. :-/ És akkor csodálkoznak, hogy mennyire nem elfogadó a társadalom. Hát talán normálisan kellene viselkedni.
10/12 A kérdező kommentje:
8/9 Online irogatás és kép küldés, telefon keresés kivételével mindent elkövet.Vannak akik látják de bíróságon biztos hogy nem vállalják.Sőt ezeket úszítja ellenem.Nőről van szó és ez borzalom.
szept. 2. 12:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!