Ha ráírok idegenekre hogy "Helló, kérdezhetek valamit?" és visszaírnak, sokan miért nem képesek köszönni az üzenetük elején?
Figyelt kérdés
Csak ide nyögik hogy Igen vagy Miben segíthetek meg ilyeneket, de sokan nem köszönnek, pedig az szerintem alapvető dolog lennema 11:02
1/17 A kérdező kommentje:
Messengeren
ma 11:02
3/17 anonim válasza:
Mert a kerdesre válaszolnak.
Ez kb olyan mint amikor utcan szolitanak le
Helo van apród? Válasz:nincs
Elnézést mennyi az idő? V:16 ora
Elnézést érdekli ágynemű?V:kösz nem.
Jónapot merre van a vasútállomás romániába? V:Balra.
4/17 anonim válasza:
*kéretlen leszólitásoknál van ez higy nem koszonnek mivel nem akartak szóbaállni se idegennel
5/17 anonim válasza:
A "helló" sem éppen túl udvarias köszönés egy idegennel szemben, pláne ilyen kéretlen üzeneteknél. Ha van kerdésed, akkor már az első üzenetnél tedd fel, aztán a másik eldönti, hogy válaszol-e. Örülj, hogy válaszolnak, én az ilyen üzenetekkel nem is foglalkozok.
6/17 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogy miért válaszol egyáltalán az ember ilyen üzenetre. Totál időrablás.
Meg lehetne kérdezni első körben, amit akarsz. Ehelyett Te inkább valamilyen biztosítékot szeretnél, hogy az illető válaszolni is fog.
7/17 anonim válasza:
Inkább örülj hogy visszaír. Manapság a kéretlen megkeresések a kukában landolnak. És tegyük hozzá hogy jó okból, mert nagyon ritkán van tényleg jó vége. Általában vmi lehúzási kísérlet, vagy kellemetlenség ami származni szokott a kéretlen leszólításból.
8/17 anonim válasza:
"Helo van apród? Válasz:nincs"
Ja, és ezzel semmi gond nincs. Ellenben amikor: "Helló, bocsi, ne haragudj, hogy megszólítalak, itt élek az utcán... [fél órával később] ... Van egy kis apród?"
9/17 anonim válasza:
Meg ja, ez is olyan sunyi hogy ilyen kérdéssel nyitni, nem egyből a lényegről. Ha már életjelet ad. Szóval nem egyből a fő kérdéssel nyitni, ami lehet valami tök kellemetlen dolog, és megbánja hogy egyáltalán az első csali kérdésedre válaszolt, mert így hogy visszaírt, már nehezebb lerázzon. Sunyi vagy kérdező! Ne zaklasd az embereket!
10/17 anonim válasza:
Egyetértek, kérdezz egyből és ha nem akar nem válaszol, de ez a kérdezhetek kérdés egy baromság, mert már ezzel is kérdezel kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!