Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha ráírok idegenekre hogy...

Ha ráírok idegenekre hogy "Helló, kérdezhetek valamit?" és visszaírnak, sokan miért nem képesek köszönni az üzenetük elején?

Figyelt kérdés
Csak ide nyögik hogy Igen vagy Miben segíthetek meg ilyeneket, de sokan nem köszönnek, pedig az szerintem alapvető dolog lenne
tegnap 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
8 ennél az a jobb mikor elkezd üvölteni es megakar verni csak mert nem akarsz vele szóbaállni.
tegnap 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Ezek azt hiszik hogy te köteles vagy megállni es hallgatni es felelgetni nekik.
tegnap 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Férjem múltkor megszólított valakiket az utcán, valami ilyen felvezetéssel, hogy "Helló, ne haragudjatok, tudnátok segíteni..." majdnem otthagyták mert azt hitték kéregető, pedig csak azt akarta tudni hol a villamosmegálló. Fölöslegesek a plusz körök, elég lett volna hogy "Elnézést, merre van a megálló".
tegnap 12:04
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Én arra hogy kérdezhetek vmit? Simán megírom, hogy nem.

Csak mert szívattak már elegen.

tegnap 12:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Itt is eléggé gyakori ez.

Szerintem a Messengeren azért van ez, mert majdnem mindenki elérhető 24h.-ban, akkor minek köszönni?

tegnap 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Messengeren nincs jelentősége már ezeknek az udvariassági köröknek, én sem szoktam visszaköszönni.
tegnap 16:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert szerintem a hátuk közepébe se kívánják ismeretlenek semmitmondó, béna felszedős szövegeit.

Ha kérdésed van, kérdezd meg

tegnap 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!