Csak engem készít már ki ez a magyarországi időjárás?
A nyár és a tél mindig is használhatatlan volt Magyarországon kültéri programok, kültéri fizikai munkák tekintetében, és a tavaszból, őszből is le lehetett vonni az esős, szélviharos, valamint influenzával töltött heteket. Eddig is alig maradt már valami!
De az, hogy a 3 hónapos kánikula 4 hónaposra bővült a legkellemesebb szeptemberi hónap rovására, az már tényleg undorító.
Igen, hát én se nagyon szeretem ezt a hideget.. Azonban attól, hogy panaszkodunk nem lesz jobb.. Ha a körülmények szarok, ha a körülmények nem idomulnak hozzánk, akkor nekünk kell megváltoztatni a körülményeket.
Decemberben is el lehet utazni melegebb országokba, pl Olaszország, Görögország, ahol enyhébb a klíma. Vagy decemberben is elmehetsz egy jó kis wellness élményfürdőbe, szaunázni egyet, vagy egy frissítő masszázsra, ebben a hidegben melegen tudom ajánlani! 🙂
A nyarak már számomra is elviselhetetlenek. Bőven elég lenne egy napközbeni 28-30 fok úgy, hogy estére lehűl a levegő kellemes 15-20 fok közé. Így este lehetne szellőztetni és klíma sem kellene. Ez a hónapokig tartó gusztustalan kánikula rettenetes. Kimegyek az utcára és már lever a víz. Pedig amúgy szeretném a nyarat, estig kint lenni, strandolni, barnulni, nagyokat sétálni, bicajozni, stbstb. Ez már lehetetlen.
A többi hónappal nincs bajom. Általában nincsen nálunk hetekig tartó esőzés. Tavasszal és ősszel is bőven van kellemes, napsütéses időszak. A tellel sincs bajom. Korán sötétedik és hideg van, de megpróbálom szabadnapjaimat kint tölteni a szabadban, amennyire tehetem. Ha nem esik, simán lehet bármit csinálni, csak fel kell öltözni. Minden télen van egy-ket hullám, amikor enyhébb a levegő, mint a napokban is. Én ezt nagyon élvezem jelenleg. Végre süt a nap, futottam is tegnap egy nagyot az erdőben. Úgy feltöltött, nagyon jól esett. A szürkeséget nem szeretem, az valóban depresszív.
Az időjárással nincs gond, inkább nálad egy rejtett mentális zavar alakult ki, ami később nem csak az időjárás fog zavarni, hanem más embereknek a természete, ami neked nem felel majd meg.
Lehet az már jelen is van.
Szakember nem segít. Az ilyen embert messze kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!