Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem készít már ki ez a...

Csak engem készít már ki ez a magyarországi időjárás?

Figyelt kérdés
Komolyan már egyre inkább kezd idegileg felőrölni az egész, hogy nem lehet élvezettel eltölteni időt a szabadban, mert vagy ez a hideg, ködös, sötét, komor idő van, vagy az eső esik folyamatosan ha a hőmérséklet megfelelő lenne, vagy hiába süt a Nap akkor meg olyan meleg van hogy meg lehet rohadni. Egész nyáron arra várok hogy mikor jön az ősz, mert klíma nélkül meg lehet bolondulni, aztán hiába jön kellemesebb 20 fok körüli idő, akkor meg szakad az eső napokig, mint idén ősszel is, november elejétől meg beüt ez a ködös, borult, hideg, korán sötétedő fos. Én vagyok ennyire életképtelen, hogy semmi nem jó, vagy tényleg valami nagy gáz van? 30 éves vagyok, úgy emlékszem hogy gyerekkoromban élvezhetőbb volt az időjárás. Télen jóval hidegebb volt mint mostanság, de napközben többször derült, napsütéses idő volt, nem ez a ködös, nyálkás fos hónapokig (itt ÉK-Magyarországon november eleje óta kb. 4-5 nap volt napsütés). Tavasszal és ősszel is jóval kellemesebb idő volt, konstans kellemes napsütéses 15-20 fok volt napközben, most meg márciusban-áprilisban viharos szél, eső, még néha a hó is esik, aztán átmenet nélkül 25-30 fok, szeptemberben is egyik héten 32 fok, következő héten esős 15 fok. A nyár meg aztán undorító, elviselhetetlenül meleg van...
tegnap 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem csak te készülsz ki az időjárás szélsőségességétől, - a Közép-Európai ember nem erre van genetikailag kódolva, tisztességesen igénybe veszi a szervezetét.
tegnap 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Olyan mint az időjárás.
tegnap 18:33
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

A nyár és a tél mindig is használhatatlan volt Magyarországon kültéri programok, kültéri fizikai munkák tekintetében, és a tavaszból, őszből is le lehetett vonni az esős, szélviharos, valamint influenzával töltött heteket. Eddig is alig maradt már valami!

De az, hogy a 3 hónapos kánikula 4 hónaposra bővült a legkellemesebb szeptemberi hónap rovására, az már tényleg undorító.

tegnap 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Igen, hát én se nagyon szeretem ezt a hideget.. Azonban attól, hogy panaszkodunk nem lesz jobb.. Ha a körülmények szarok, ha a körülmények nem idomulnak hozzánk, akkor nekünk kell megváltoztatni a körülményeket.

Decemberben is el lehet utazni melegebb országokba, pl Olaszország, Görögország, ahol enyhébb a klíma. Vagy decemberben is elmehetsz egy jó kis wellness élményfürdőbe, szaunázni egyet, vagy egy frissítő masszázsra, ebben a hidegben melegen tudom ajánlani! 🙂

tegnap 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha ennyire zavar, akkor csinálj valamit az ügyben:)
tegnap 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem készít ki.
tegnap 18:44
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

A nyarak már számomra is elviselhetetlenek. Bőven elég lenne egy napközbeni 28-30 fok úgy, hogy estére lehűl a levegő kellemes 15-20 fok közé. Így este lehetne szellőztetni és klíma sem kellene. Ez a hónapokig tartó gusztustalan kánikula rettenetes. Kimegyek az utcára és már lever a víz. Pedig amúgy szeretném a nyarat, estig kint lenni, strandolni, barnulni, nagyokat sétálni, bicajozni, stbstb. Ez már lehetetlen.

A többi hónappal nincs bajom. Általában nincsen nálunk hetekig tartó esőzés. Tavasszal és ősszel is bőven van kellemes, napsütéses időszak. A tellel sincs bajom. Korán sötétedik és hideg van, de megpróbálom szabadnapjaimat kint tölteni a szabadban, amennyire tehetem. Ha nem esik, simán lehet bármit csinálni, csak fel kell öltözni. Minden télen van egy-ket hullám, amikor enyhébb a levegő, mint a napokban is. Én ezt nagyon élvezem jelenleg. Végre süt a nap, futottam is tegnap egy nagyot az erdőben. Úgy feltöltött, nagyon jól esett. A szürkeséget nem szeretem, az valóban depresszív.

tegnap 19:30
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

Az időjárással nincs gond, inkább nálad egy rejtett mentális zavar alakult ki, ami később nem csak az időjárás fog zavarni, hanem más embereknek a természete, ami neked nem felel majd meg.

Lehet az már jelen is van.

Szakember nem segít. Az ilyen embert messze kerülni kell.

tegnap 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Lehet egy jó pszichológus tudna segíteni.
tegnap 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:
A tavasz és az ősz tényleg kiszámíthatatlan lett, illetve a hetekig tartó forró aszály is valóban kibírhatatlan. Csak ennyiből értek egyet és én közben valójában élvezem a nyarat.
tegnap 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!