Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy, hogy a...

Csak én látom úgy, hogy a közmédia (MTVA) időjárásban "Nagy Magyarország" képe sejlik fel, amikor mutatják, merre hány fok van?

Figyelt kérdés
Lehet nem jó kategóriában írtam ki a kérdést, így ezúton is elnézést kérek mindenkitől!

dec. 11. 21:25
1 2 3
 1/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
84%

Régóta így van. Beszámolnak a felvidéki, erdélyi időjárásról is.

Miután a műsor nézhető is határon túl, nézik is.

Ez nem beavatkozás a másik ország belügyeibe.

Az időjárásba nem lehet beavatkozni.

dec. 11. 21:30
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Igen, elég szánalmas. A németek sem szokták bemutatni a kengyelek vagy Elzász időjárását.
dec. 11. 21:50
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Kárpát-medence
dec. 11. 21:54
 4/22 anonim ***** válasza:
60%
A Kárpát-medence egy természetföldrajzi egység. Ha ebbe te Nagy-Magyarországot látsz bele, az a te bajod. Már pár millió éve ez a térség így néz ki.
dec. 12. 08:21
 5/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

Mindegy, mert sokan azért is szavazunk a Fideszre, hogy oldja meg azt a problémát, hogy hatalmon kell maradni.

Ha Orbán így oldja meg, annyit jelent, hogy van esze.

Akinek van esze, hadd végezze a dolgát.

Aki hülye, az meg Ferenc.

(Egyébként zárójelben, szerintem sokunkban van annyi jó érzés, hogy ott is magyarok élnek, akik egy vérlázító igazságtalanság miatt kerültek egy határ másik oldalára. EU-tagság lehetőséget nyújtott legalább olyan összefonódásokra, minek során kimenő támogatások, üzleti kapcsolatok, vállalkozások üzleti hasznot generálhatnak befelé is, ami egy pozitív dolog. Ha már az ország földjét vissza nem kaphatjuk.)

dec. 12. 08:53
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
#6 blablablablabla. Krumplit átvette-e már főigazgató úr? Ferenc? Ön valami kő alatt él? Remélem a reggeli imádkozás az orbán & putyin portrék előtt nem maradt el!
dec. 12. 09:56
 7/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

6. válaszom tárgyilagos, nem irányul más felhasználók sértegetésére.

7. köpködés alacsony szintű személyeskedés, hülyegyerek stílus.

Intelligencia...

Azután csodálkoztok, hogy a kutya se áll szóba veletek.

Inkább csak szavazunk.

dec. 12. 10:17
 8/22 anonim ***** válasza:
57%

8# Ó a fideszes óriási erkölcsi magasság! A mérnöki tárgyilagosság! Társadalommérnök úr, olvasta Ön a saját mondatát: "okan azért is szavazunk a Fideszre, hogy oldja meg azt a problémát, hogy hatalmon kell maradni.

"

Tehát a hatalmi legitimáció abból adódik, mert meg tudjuk oldani a problémát, hogy hatalmon maradjunk. Gratulálok, igazi önkényuralmi tempó.

"Ha Orbán így oldja meg, annyit jelent, hogy van esze." - tehát ez pedig tekintélyre hivatkozás érvelési hiba. Mérnök Úr, ez azért kevés egy jó érveléshez. Mérnöki képzésen alap tárgy a logika, kimaradt esetleg?

"Akinek van esze, hadd végezze a dolgát." - nem is minősítem ezt az abszolút nem mérnöki ökörséget. Tehát Ön szerint például Hitlernek úgymond volt esze, megírta a M.K.-ot, tehát hagy végezze a dolgát: lehet működtetni a lager-eket. Az ész nevében, ugye. Putyinnak is "van esze", tehát lehet csinálni a népirtást Ukrajnában, meg a saját katonáinak legyilkolását harcokban ugyanott, hagy csinálja.

Mérnök Úr én úgy gondolom, hogy Ön annyira mérnök, mint amennyire én orbán viktor vagyok.

dec. 12. 11:12
 9/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

Nem érted.

Azért kell hatalmon maradni, hogy nyálas balliberálisoknak ne jusson tér.

Azért kell hatalmon maradni, hogy akik a különböző fórumokon csak sértegetni és személyeskedni képesek, hülyeségeket hordanak össze, ilyeneknek örök szívás legyen az osztályrészük.

Végezetül pedig, amelyik balliberális törölgette a hozzászólásaim más fórumon, neki ennyi öröme legyen a nyomorult életében, hogy az én kulturált megfogalmazású írásaim törölgette, amibe én időt fektettem és ő semmibe nézte.

Ilyenek mind szívjanak ideget!

Meg amúgy nekem megfelel a rendszer és még sok másnak is, az sem elhanyagolható szempont.

dec. 12. 12:04
 10/22 anonim ***** válasza:
57%
Nincs még egy ilyen európai ország, aki 104 éve foggal-körömmel ragaszkodik olyan területekhez, ahol a magyarok aránya minimális. (Kivétel Székelyföld, Dél-Szlovákia, Vajdaság északi része, Kárpátalja). Közben meg Európa többi része rajtunk röhög. Nekem pl a magyarul beszélő szlovákiai ismerőseim szlováknak tartják magukat, az itthoni politikai viszonyok miatt.
dec. 12. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!