Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 26-ban is Orbánék nyernek,...

Ha 26-ban is Orbánék nyernek, akkor Magyarország tovább szegényedik, az uniós pénzek sosem jönnek meg, egyáltalán milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
tegnap 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Én már Ausztriában élek. Engem nem érdekel. De amúgy ha Magyar Péter nyer (valszeg ő fog), akkor sem lesz kánaán egyből. Amíg ebből a szarból visszaépíti az országot, az még alsó hangon 10 év nyomorúság miután valamivel jobb lehet a helyzet.

Én addig a 10 évig is jól szeretnék élni és fogok is, mert tettem róla. Jó országba pattantam :)

tegnap 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Beláthatatlan következményei lesznek az állampárt és propaganda tejhatalmat szerez. Szegénység és agresszió soha nem látott mértéket ölt.
tegnap 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Haha. Jobb itt ezt mondták már a rendszernek hazudott váltás előtt is az főelvtársak és a komcsi rendszer kegyelthei is. Majd jött a rendszernek hazudott váltás és azok a főelvtársak akik előtte elvtársak voltak éjfél előtt még elvtársnak nevezték magukat, éjfél után úrnak. Azót 4 évente a jővőre jobblesz szlogen megy, nekik jól is megy, mert ez a sötét nép ezt a sötét értelmiségivel elfogadta, és elfogadja. Itt addig nem lesz sajna változás míg ezek vannak, csak lassan ott tartunk jönnek az utódaik akik ugyanolyanok mint ők. Ott lett elrontva nem lettek vonatra rakva a ruszki katonákjal együtt.
tegnap 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem, mert addigra sokat fog változni pl az európai politika is....
tegnap 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Ha az EU-s pénzek meg is jönnek abból te sosem látnál semmit. Poloskáék zsebre teszik. Viszont ő betelepíti a migránsokat és azt megérzed, hogy lépni nem lehet majd tőlük
tegnap 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen, katasztrófa lesz, még több kínai hitel, még magasabb infláció, még nagyobb nyomás, és mégtöbb migráns az akkugyárakba.
tegnap 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, pl szerinted 2010 től egészen a Covidig és aztán az ukrán orosz háborúig Magyarország és a lakosság szegényedett???

Nem, sokat nőtt az életszínvonal és pl a lakossági megtakarítás is...🤔🤔

tegnap 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
7es, és szerinted ez a fidesz érdeme? Ha nem lopott volna annyit akkor mégjobb lenne a helyzet, nézd az uniós adatokat, mindig a végén kullogunk.
tegnap 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:

8# mondod ezt te...

Szerintem meg a fidesz érdeme is volt bőven.

tegnap 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem. Tőlem pld Mészáros elvette a munkámat, amit szerettem, és megvette és leépítette a céget. Nyugati multinak dolgozom azóta, sokkal több pénzért.
tegnap 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!