Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok kardjukba...

A liberálisok kardjukba dőlnek majd, ha Trump Magyarországra látogat 2025 vagy 2026 elején? Azért hogy Orbánt támogassa a kampányban.

Figyelt kérdés
Mégiscsak az USA elnökéről van szó.
ma 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Járt már itt Putyin is, mégsem lett az egész ország putyinista.

Majd lezárják miatta fel Budapestet, örülhetünk majd neki.

ma 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Ja, ha Vitya eleget fizet neki...
ma 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem hinném, hogy Trump beleszól a magyar politikába, de ha mégis, nem lesz jelentősége.

Trump támogatása a fideszes tábort erősítheti meg. A bizonytalanok és az ellenzékiek továbbra sem fognak a Fideszre szavazni.

ma 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Hátha azért jönne, hogy Orbánt támogassa a kampányban, akkor biztos lenne visszhangja, hogy most bezzeg nem rossz kiszolgálni a nyugati érdekeket ugye ugye?

Egyébiránt nem igazán érdekelne, az USA-val nincsenek szoros kereskedelmi kapcsolataink, nagyon kicsi velük az import-export cserénk. A legfontosabb az az, hogy ne legyen kereskedelmi háború az EU és az USA között, mert annak mi csak a vesztesei tudunk lenni. Ha utóbbi megtörténik és úgy fogadnánk Trumpot (gondolom azt is majd valami béketárgyalásnak, vagy minek fogják hívni a fideszesek), az lenne az igazán érdekes.

ma 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Ti erre vagytok annyira büszkék miközben pusztul és rohad az ország. Legyetek büszkék arra hogy körbeköcsögölik egymást Trumppal és Putyinnal.
ma 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Szuverenitásvédelmi Hivatal be like.....
ma 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem úgy volt, hogy senki nem mondhatja meg a magyaroknak külföldről, hogy kit válasszanak? Vagy ez most a dollárjobboldal éve lesz?

Egyébként engem nem zavar, ha jön, pártállástól függetlenül azt mondom, hogy érdekünk jó kapcsolatokat ápolni. Ezért sem tartom jónak, hogy Orbán ezt az elnök személyéhez köti. Szerintem ez nem jó irány.

ma 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Liberálisként nekem nincs különösebb bajom Donald Trump-al, gazdasági kérdésekben még sok szempontból egyet is értek vele, mert vannak libertárius gondolatai és kisebb államban, kevesebb bürokráciában gondolkodik, na ebben kár, hogy Orbán nem vesz róla példát.

Társadalmi kérdésekben viszont nem értek egyet Trump-al, rengeteg baromságot összehord, az ilyen populista maszlagokban találják meg a közös pontokat Orbánnal. De őszintén az,hogy idejön vagy sem, teljesen hidegen hagy,nem hiszem, hogy bárki ez alapján hozná meg a döntését, hogy Trump mit mond,hogy kire kell szavazni.

Ha az USA-ban élnék valszeg én is inkább Trump-ot választottam volna Harris helyett, de ettől soha nem szavaznék Orbánra.

ma 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!