A magyar liberálisok miért szeretik ennyire Franciaországot? Magyarország mit köszönhet Franciaországnak? Ment a hiszti, hogy Putyin megfenyegette Franciaországot.
1. Franciaországnak köszönhetjük, hogy az első világháború után a mezőgazdaságunk 70 százalékát elvesztettük.
Ne is haragudj, de ezek után nem tudom sajnálni a csigazabálókat.
Hajrá Putyin!
"Franciaországnak köszönhetjük, hogy az első világháború után a mezőgazdaságunk 70 százalékát elvesztettük"
Azt egyedül magunknak köszönhetjük...
Mióta szeretik őket?
Inkább az a szánalmas hogy Putyin napomta atomháborúval fenyegeti a NATOt, így Mqgyarországot is, a sok gyökér jobber meg ennek tapsol.
Én mondom, hogy miért szeretem Franciaországot. Franciaország egyetlen egyszer sem rohant le minket, Franciaország egyetlen egyszer sem lőtte szét a magyar fővárost, nem adott olyan katonákat, akik magyar emberek életét sanyargatták. Franciaország sosem rakott felénk egy olyan rendszert, amiből nem tudtunk szabadúlni addig, amig össze nem dőlt. Viszont Franciaországot önszántunkból, az ország megkérdezésével választottuk meg saját szövetségesünké, mind, európai, mind védelmi érdekek szerint. Én ezért szeretem Franciaországot.
Igy rögtön ellent tudok mondani a hetes válaszolónak. A véleményem, a sajátom, és tudom magamtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!