Magyarország tényleg színvonalasabb olimpiát tudott volna szervezni, mint Franciaország?
Figyelt kérdés
Legalábbis a Nemzeti Sport Facebook oldalán több ilyen kommentet is olvastam, csak nem tudom miből szervezné meg Magyarország meg annyi embert hol tudna elszállásolni.júl. 29. 11:38
2/19 anonim válasza:
Egy államcsőd közepén? A kínaiaktól azért kell 400milliárd forint hitelt felvenni legalább légkondi nélkül mehessenek a gyermek műtők.....
3/19 anonim válasza:
Klíma nélküli szobáknál meg kartonágyaknál bőven jobban tudna Magyarország.
Nem beszélve arról, hogy a dekadens travi show is elmaradt volna.
4/19 anonim válasza:
Szerintem "színvonalasabb" alatt itt arra utalnak, hogy a megnyitóján nem lettek volna drag queen-ek, akik az Utolsó Vacsorát játszák el, és Lady Gaga helyett is mondjuk a Vörös Hadsereg kórusa lépett volna fel.
5/19 anonim válasza:
Ennél nem lenne nehezebb, szóval biztos
6/19 anonim válasza:
3 és honnan szednénk ennyi klimatizált szobát, amikor a korházaknak sem jut?
8/19 anonim válasza:
A sportesemények megrendezésével a jelenlegi olimpián sincs gond. A színvonallal csak a megnyitón volt gond.
Amúgy világversenyek rendezésében jók vagyunk, és a stadionok is megvannak, szóval nagy gond nem lenne. A franciák is csak néhány új helyet építettek, a legtöbb már megvolt korábbról.
9/19 anonim válasza:
Felcsúti-Hatvanpusztai 5 karikás ostoros játékok
10/19 anonim válasza:
6.
Az ócska 2 csillagos hotelek is klimatizáltak a Balatonnál.
Nyugat-Európa egyes részein NO,FRO félnek a légkondiktól valamiért, ugyanis nem elterjedt pedig pénz van.Érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!