Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok komoly egy...

A liberálisok komoly egy olyan vezetőt akarnak Magyarország élére, akit ilyen könnyű leküldeni kutyába?

Figyelt kérdés

Nagyon, de nagyon be lett csicskítva Péterünk: https://www.youtube.com/watch?v=T6gqrlm8dTs

Meg se tudta magát védeni. A sarokba állt és összehúzta magát. Remegett, mint a nyárfalevél. Semmi tesztoszteron, semmi férfiasság nincs ebben a Péterben.

dec. 3. 15:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Menczer egy tahó kocsmatöltelékként viselkedett, kifejezetten ellenszenves volt. Az én szavazatomat elvesztették.
dec. 3. 15:32
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha ez a legtöbb, amit fel tudtok hozni ellene, akkor igen.
dec. 3. 15:33
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted. Ha elolvasnád, láthatnád, hogy a kommentelők 90 szazaléka meg MP-nek ad igazat. Úgyhogy köszöni szépen az újabb szavazathozó fidesz akciót. :D
dec. 3. 15:34
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Péter pontosan úgy viselkedett, ahogyan ebben a helyzetben kell. Akkor követte volna el a hibát, ha felveszi menczer kocsmatöltelék stílusát.

Iskola példa ez arra, hogyan kell az agresszív, bunkó embereket kezelni: higgadság, kis irónia, de azért magabiztosság is volt ott rendesen.

Amikor a csomaggal arrébb tolta tomikát, akkor jött rá tomika, hogy itt neki nem osztottak lapot, és gyorsan el is iszkolt, mint egy kivert kutya.

dec. 3. 15:36
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Akinél ez belefér amit Tomika leművelt, ott már tényleg nagy bajok vannak
dec. 3. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Én mást láttam a videón. Én azt látom a videón, hogy egy habzó szájú részeges Fideszes megy üvöltözni és kiabálni egy EP képviselővel aki a jogait akarja érvényesíteni, ráadásul ez a habzó szájú pszichopata fideszes a fidesz kommunikációs embere. Hát ha ilyen a kommunikációs vezér. Mégegyszer mondom: KOMMUNIKÁCIÓS. Akkor a többi milyen lehet? Pont, hogy neki kellene kúltúráltan viselkednie. De hát mit várunk a Fidesztől. Drogosok, Homokosok orgiáról ereszcsatornán menekülve. Pedofilok, Pedofilmentegetők, és mostmár részeg pszichopata alkoholisták is.
dec. 3. 15:38
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

De Tomika nem állt le. Úgy viselkedik, mint egy durcás kisfiú, a Facebook prolján egymás után - ész nélkül - pakolja ki az eset részleteit.

Most 43 perce meg kiírt egy hülyeséget. Fuh, nagyon nem tudja elengedni ezt a témát. 😅

dec. 3. 15:39
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
*Facebook profilján
dec. 3. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem itt egyedül Menczer viselkedése borzasztóan ciki. De ha még csak egy szimpla fideszes lenne, de nem az, ő a kommunikációs igazgató... és akkor egy ilyet leművel? Ez kiba.ottul gáz :D

MP a körülményekhez képest elég jól állta a sarat.

dec. 3. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Az a vicc, hogy egy olyat is posztolt egyik Tisza támogatos oldalról, vagyis megosztotta, hogy azt hitte, most őt tartják igaznak, csak nem olvasta végig, hogy ez nem te vagy Menczer xd

Sajnos nem screeneltem le és gyorsan leszedte

dec. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!