Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy, hogy a...

Csak én látom úgy, hogy a közmédia (MTVA) időjárásban "Nagy Magyarország" képe sejlik fel, amikor mutatják, merre hány fok van?

Figyelt kérdés
Lehet nem jó kategóriában írtam ki a kérdést, így ezúton is elnézést kérek mindenkitől!

dec. 11. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Am megkérdezném a nagy fideszes idekommentelőktől, hogy ha nektek annyira borzasztó ott a határon túlon, miért nem költöztök Magyarorszagra? Januártól Románia a Schengen tagja lesz amúgy is.
dec. 12. 13:38
 12/22 anonim ***** válasza:
#10 "szervízfőmérnök" úr jól megmondtad a semmit újra, de hát a jobboldaliaktól pontosan az ilyen "gyökér" érveléseket szoktuk meg. Hozod a fideszes krumplibogár színvonalat, de ezen nem is csodálkozom. Esti Moszkva1 nézés nehogy kimaradjon! Hogy megtudjad minek kell lennie a véleményednek holnap!
dec. 12. 15:54
 13/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

13. Ez van látod, amíg azt képzelik a balliberálisok, hogy a fórumok egy olyan harci terület, ahol te megnyered a választásokat személyeskedéssel, sértegetéssel és piros minősítések nyomogatásával, addig bukni fogtok, remélem.

Milyen egyszerű gondolkodásra vall, amikor más fórumon a törlő ember, választások előtt beleállt a "harcba" 2022-ben és 2018-ban is.

Ez abban nyilvánult meg, hogy a kampány hevében módszeresen törölgette a kormánypárti megszólalókat, főleg az intelligensebb hozzászólásokat.

Tőlünk félnek valamiért nagyon.

Nem tudom, mit remélt, hiszen ilyen cenzormentalitás csak jobban felbosszantja az embereket és igazolja, hogy ilyeneket soha nem szabad hatalomra engedni, hiszen láthatóan nem bírnak magukkal a kicsi kiskirályok.

A szavazófülkébe meg úgysem ér el a keze, nevetséges.

Ilyen egyszerűek, de azért ők sértegetnek másokat.

dec. 12. 16:35
 14/22 A kérdező kommentje:

14

A sértegetés, személyeskedés pont a "keresztény" Fidesz műve.

Pont így akarnak hatalmon maradni, mindenki, aki nem ért egyet a Fidesz elveivel, ők már alapból ellenségek.

Ami a Magyar Péter dolgot illeti, nem a saját szavazóira mondta hogy büdös szájúak, hanem azokra, akik vakon követik Orbánt.

Természetesen a kormány szándékosan forgatja az ellenzék szavait.

Hónapok óta csak Magyar Péter van a porondon, minden nap róla beszél a közmédia.

A Fidesz már a Szigetszentmiklósi polgármestert vádolja azzal hogy megütött egy fazont, aki többször is leköpte őt.

Nyilván nincs kézenfogható bizonyíték a polgármestert ellen.

Szándékosan végez karaktergyilkosságot Orbán Viktor és csapata.

Szerinted ez kormányzás, hogy mindenkin bosszút áll a kormány?

Az kormányzás, hogy embereket riogat azzal, ha az ellenzéket választanák akkor háborúba sodródik az ország?

Ki mondta az ellenzéknek közül,hogy harcba kell szállnunk?

Békéről hablatyol a közmédia és a Fidesz...

Akkor miért kell annyi magyar fiatalt toborozni a seregbe??

Mit mondott Szijjártó Brüsszelben???

"El a kezekkel a magyar fiataloktól és nőktől, Magyarország nem engedi hogy a seregbe kerüljenek és fegyvert fogjanak!"

Emlékezz rá!

Ezzel szemben mi történt???

Kötelezik a fiatalokat hogy bekerüljenek a seregbe.

Már évek óta csak a háború, migráció, Magyar Péter és Karácsony Gergely az MTVA híradóban.

Az, hogy itthon mi a gond, mi ez az óriási élelmiszer és lakbér drágulás, nem kap pénzt az egészségügy,arról szó sincs.

Persze...

Erről miért is beszélne a Fidesz???

Csak magukat fényezik.

"A kormánynak nem az a dolga hogy kormányozzon, hanem hogy támadja az ellenzéket"

Ezt mondta Viktor 2006-ban.

A Fidesz nem ezt csinálja szerinted?

Ugyanazt teszi mint Hitler.

Gyűlöletet szít a homoszexuálisok és más nézeteket vallókkal szemben, milliárdokat költ uszító propagandákra, plakátokra.

Orbán Viktor Brüsszelben...

"Mi nem vetemedünk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet!"

Ja, de!!!

A Fidesz országjáró "turnéjára" csak a közmédia mehet be, az ellenzéki és független sajtókat a Rendőrség és a Fideszhez közeli Valton Security viszont nem engedik be.

A Fidesz szervezte október 23.-i rendezvényre csak narancssárga karszalaggal lehetett belépni, akinek nem volt, az nem mehetett be.

Akárki csak úgy nem nézhette a rendezvény sorozatot.

Na, ez ám a "Demokrácia" és "Szabadság".

"Ünnepi" beszéde a migrációról és a háborúról, valamint EU ellenes lázításról szólt.

dec. 12. 21:32
 15/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

15.

"Kötelezik a fiatalokat hogy bekerüljenek a seregbe."

Magyarországon nincs kötelező sorkatonai szolgálat, nem tudom, honnan veszed ezeket.

Az a gond, egész irományodon látszik egyfajta agymosás szerintem, te ezeket olvasod valahol, de olyan agyament kiforgatások, aminek sok értelme nincs.

Van drágaság, nincs mindenre pénz, nem mondod, más kormány alatt sem lenne másképp, vagy inkább rosszabbul.

Unalmas ez a meleghiszti is, senki nem bántja a melegeket, ahol muszlim népesség van, ott van félnivalójuk.

Sajtószabadság van, szabadon lehet köpködni a "nyugati fény" portálon is vagy ahol akartok, de Fidesz rendezvényre azt engednek be, akit akarnak.

Láttam magam is a Kormányinfón, akiket beengednek ellenzékieket, némelyik ritka visszataszító, szavakat kiforgató troll.

Ilyenek, mint a nyálas szájú Kerner Zsolt meg a többi, nevüket sem jegyeztem meg, ezeket kitiltanám a francba én is.

dec. 12. 22:01
 16/22 A kérdező kommentje:

Nehezen tudom elhinni hogy te csak visszavagdosol. 😊😁

Ők nem trollok, hanem a valóságra reflektálnak rá, Gulyás pedig hebeg, habog, dadog, nem tud semmiről.

De mi az, amikor Orbán rendőrsége vegzálta az ellenzéki sajtót és ellenőrizni akarták a kamerát, hogy "körözés alatt áll-e"???

Azt ne mondd, hogy semmi köze a Fidesznek ehhez!😁

Ne csak az MTVA híradót nézd, hanem az RTL-t is, ezen felül járj nyitott szemmel, és tapasztalt meg, mi a valóság!

Nem vagyok agymosott, hanem a valóságnak hiszek, a szemeimnek.

Agymosott te vagy, aki görcsösen ragaszkodsz a Fidesz álláspontjaihoz.

Amiket mond a kormány, abból mi a valóság, mi a garancia, hogy az úgy is lesz?

Térj már észhez!

dec. 13. 11:47
 17/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

RTL Klub nézését ott fejeztem be, amikor a 2015-ös bevándorlási válság idején is hazudoztak összevissza, már csak nem állok le ilyen gagyit nézni, ne röhögtess.

Teljesen mindegy, miket magyarázol te is, torzító szemüvegen keresztül, sikertelen emberként valószínűleg, engem nem hatsz meg. Ismerem ezt a típust.

Mit is hazudoztál a sorkatonaságról?

Mi is volt a körözött kamerás eset kontextusa?

Negatív trollokat eleve ott kell szívatni, ahol csak lehet.

dec. 13. 13:14
 18/22 anonim ***** válasza:
57%
Milyen bevandorlasi valsag? Ti meg mindig hisztek a fideszes uszitasnak?
dec. 13. 13:29
 19/22 A kérdező kommentje:

Úgy imádom ahogyan Fideszes provokátorok próbálnak a sodromból kihozni, de nem sikerül nekik 😁😁

Jót lehet rajtuk szórakozni, amikor itt vergődnek.

Hadd nyomják csak tovább a Fidesz propagandát!

Nézd akkor továbbra is ahogy az MTVA dicsőíti Orbán Viktort!

A mai híradó csak róla és az orosz agresszióról szólt, persze az uszítás továbbra sem maradhat el.😊

Ja, hogy ilyen a Fidesz "keresztény" viselkedési formája... értem.

dec. 13. 14:38
 20/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

21.

Ha szerinted én "Fideszes provokátor" vagyok, akkor nálad nagyon félremegy a valóság érzékelése.

Megint ott tartunk, mint az Ezotéria szekcióban a konteósok. Az ember időtöltésből látogat egy oldalt. Elfogynak a szakmai kérdések, jobb híján ráfanyalodik az ember ezotériára, politikára.

Egyik szánalmasabb, mint a másik. Politikai fórumokat mindig is utáltam, elborult szemellenzősökkel vitatkozni, sok esetben nem tudnak mást, csak bunkó módon személyeskedni, hülye konteókat gyártani, nagy egészből kis részeket látni, szemellenzővel, mint egy ló.

Másik szavaiba hülyeségeket belemagyarázni.

Azután csodálkoznak, hogy a kutya se áll szóba velük.

A normálisok inkább csak szavaznak, politikai fórumokra esetleg unalomból néznek be.

dec. 13. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!