Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem készít már ki ez a...

Csak engem készít már ki ez a magyarországi időjárás?

Figyelt kérdés
Komolyan már egyre inkább kezd idegileg felőrölni az egész, hogy nem lehet élvezettel eltölteni időt a szabadban, mert vagy ez a hideg, ködös, sötét, komor idő van, vagy az eső esik folyamatosan ha a hőmérséklet megfelelő lenne, vagy hiába süt a Nap akkor meg olyan meleg van hogy meg lehet rohadni. Egész nyáron arra várok hogy mikor jön az ősz, mert klíma nélkül meg lehet bolondulni, aztán hiába jön kellemesebb 20 fok körüli idő, akkor meg szakad az eső napokig, mint idén ősszel is, november elejétől meg beüt ez a ködös, borult, hideg, korán sötétedő fos. Én vagyok ennyire életképtelen, hogy semmi nem jó, vagy tényleg valami nagy gáz van? 30 éves vagyok, úgy emlékszem hogy gyerekkoromban élvezhetőbb volt az időjárás. Télen jóval hidegebb volt mint mostanság, de napközben többször derült, napsütéses idő volt, nem ez a ködös, nyálkás fos hónapokig (itt ÉK-Magyarországon november eleje óta kb. 4-5 nap volt napsütés). Tavasszal és ősszel is jóval kellemesebb idő volt, konstans kellemes napsütéses 15-20 fok volt napközben, most meg márciusban-áprilisban viharos szél, eső, még néha a hó is esik, aztán átmenet nélkül 25-30 fok, szeptemberben is egyik héten 32 fok, következő héten esős 15 fok. A nyár meg aztán undorító, elviselhetetlenül meleg van...
ma 17:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%

Én is ÉK-Magyarországon élek, de nagyon túlzol ezzel: "itt ÉK-Magyarországon november eleje óta kb. 4-5 nap volt napsütés".

Szerintem életképtelen és puhány ember vagy. Javaslom, hogy a Wim Hoff módszerrel ismerkedj meg.

Alkalmazkodj. Nem az időjárás fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell hozzá.

ma 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Engem is.

Főleg az, hogy decemberben 10 fok van és napsütés.

Persze csak nappal mert ejszakára meg 0 alatt. Csak hogy a napi hőingás is odavágjon...

ma 17:19
 3/19 A kérdező kommentje:

Nyíregyházán szinte folyamatosan köd van..

ma 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Engem nem.
ma 17:25
 5/19 anonim ***** válasza:
20%
Más készít ki.
ma 17:25
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Engem ez a mostani kicsit igen,de főleg azért,mert nincs hó.

Szerintem pl a mai meg a tegnapi 10 fok abnormális, de még mindig jobb, mikor 2 fok van és esik az eső, mint hét elején.

ma 17:33
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Ez a karácsonyi tavasz, ami most van, még azt az icipici karácsonyi hangulatomat is elvette.
ma 17:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Engem is. Reggel alig van 0°C, napközben meg, felénk legalábbis, 10-12°C is volt az utóbbi napokban, mindezt december közepe után. Újra elővettem az őszi cipőim és az egyik kabátom is.
ma 18:07
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Azt se tudom milyen az idojárás. Még sötétben indulok meloba, du 16 kor meg haza.

Annyit látok az időjárásbol amig tömegközlekedem a munka és otthon közt.

ma 18:12
 10/19 anonim válasza:
21%
nincs is tél, mit sírsz? nem hogy hideg nincs, még hó sem esett eddig
ma 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!