Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik külföldön éltek, az...

Akik külföldön éltek, az itthoni vagy a kinti időjárást kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés
Végülis eléggé közepén vagyunk, se nem mediterrán, se nem óceáni éghajlatunk van. A nyarak mostanában elég forróak, a telek meg enyhék, de a tavasz és az ősz szerintem jók. És elég sokat süt a nap, nem úgy, mint az északi országokban, ahol totál depresszív ilyen szempontból. Eddig, akikkel beszéltem németek, hollandok dicsérték, hogy jó itt az idő. Aztán nem tudom.

aug. 27. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Azoknak buli a mi klímánk aki idejön strandolni fesztiválozni pár napra . Nekik olcsó közeli nincs akkora tömeg mint a felkapott világüdülőkben . Aztán visszamennek a kellemes 18-24 fokba esőbe szélbe hideg hajnalokba , itt leragadva megtébolyodnának május végétől októberi aszályban levegőtlenségben . Hver osztrákban él , az itteni átlag 33 fokok meleg tél tavasz kifektetik, ott 30 is alig van heti két vihar elintézi . Itt megy a a külső direkt beavatkozás légkör felperzselése .
aug. 27. 16:13
 2/11 anonim válasza:
100%
Budapest és Bécs időjárása között nincs nagy különbség. Bécs kicsit hűvösebb, kicsit csapadékosabb. Az Atlanti-óceán felől érkező időjárási frontok Bécsbe pár órával előbb érkeznek meg.
aug. 27. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

A kulfoldit. Januarban is polo+strandpapucs. Nem kell 5 kilo hacukat magamra vennem.

40F incel

aug. 27. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 fokkal megelégednék, nem bírom a nyarat, főleg az utóbbi tíz év nyarait. Ezt már nagyon nehéz kibírni, főleg, ha nincs klíma vagy tömegközlekedni kell órákig. Nemrég voltunk Horvátországban, úgy én is kibírnám, ezt az időjárást, ha a tenger mellett laknánk és bármikor csobbanhatnék 😊
aug. 27. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Svédben télen 10 óra felé jön fel a nap. Ha kisüt a nap tavasszal, rögtön rövidnadrágba öltöztetik a óvodásokat. Láttam már őket így menetelni hóesésben is.
aug. 27. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Írország, télen -5 foj, nyaron +25 fok. Se hideg se kanikula, se hólapátolás. És nem esik annyit mint ahogy otthon hiresztelik.
aug. 27. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a tavaszunk is szélsőséges már és adott napon nem lehet tudni az időjárást.
aug. 27. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt Angliában sokan panaszkodnak az esőre meg a meleg+napsütés hianyára. Nekem ez pont megfelelő, igaz nem bánnám ha annyira meleg lenne legalább nyáron, hogy fürdeni lehessen kényelmesen a tengerben, de nem panaszkodom. Az otthoniból 3 nap után menekülnék vissza
aug. 27. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz en meg nem eltem külföldön, de annyira kezdem megutalni az itthoni nyarat, ahogy öregszem egyre nehezebben is birom, hogy tervezem, hogy kesőbb oceani eghajlatu orszagban eljek. Skandinavia az nem vonz, mert a kemeny teleket se szeretem, nekem tenyleg az oceani eghajlat valo.
aug. 27. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Svájcban élek, egyértelműen az ittenit.

Júniusban de még július elején is 20-21 fok volt. PErsze, itt is előfordul 2-3 hét kánikula - pl most -, de egyébként egészen normális és ÉLHETŐ a hőmérséklet.

Ma 33-34 fok van - és ez a max, de általában olyan 24 szokott lenni az átlag. Meleg, tény, de nem "meglesz-forró".

aug. 30. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!