Érvek a délelőttös, délutános, éjszakás műszak mellett? Melyiket mért kedvelitek?
Az éjszakás műszakot úgy ahogy van tiltani kéne. Nem normális dolog, és katasztrófa amit tesz az emberrel.
Még a földjét művelő paraszt sem dolgozott éjszaka.
Én pl pont a délelőttösről gondolom ezt, az éjszakással semmi bajom nem volt soha, az nyugis legalább.
Nekem a délelőttös 8-16 között van, ez szerintem jó, nem kell annyira korán sem kelnem de itthon vagyok 5-re, ha még boltba is beugrok. A délutános 10-18 között van, ezt csak azért nem szeretem, mert nem olyan lazán indul a nap, hanem amikor megyek, már mindenki dolgozik és csak úgy belecsöppenek a közepébe. :D Az idősávval itt sincs különösebb bajom.
Éjszakás nem voltam soha, annyira nem is vonz, abban maximum annyi pozitívum lenne, hogy nyáron megúszod a kánikulában közlekedést.
Régen a 14-22 közötti délutános műszakot nem szerettem, magát az idősávot, mert reggel én nem tudok semmi hasznosat csinálni, ha utána dolgozni kell mennem, szóval ott az egész hét ment a kukába. A meló viszont nyugisabb volt délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!