Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jobban vagy rosszabbul éltek...

Jobban vagy rosszabbul éltek mint eddig?

Figyelt kérdés
Melyik régióban mennyi pénzből kell gazdálkodnotok,hogyan osztjátok be,mit esztek?

dec. 17. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A többi meg k.b. ott rohad vagy elegendő fizetés mellett vészhelyzetben elviszi az ember. De sajnos nem kéne elvinni.
dec. 17. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Annyiból érzem rosszabbnak, hogy romlik a pénz és nem ugyanannyi a fizetésemelés. De így is próbálok havonta 60-ezret megspórolni és nyárig négyszer üdültem. Szinte lett volna 5-6 is, az ötödik még nem pénzügy miatt nem jött össze.
dec. 17. 11:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Remek.

A munkát elfelejtettem a kérdésbe írni.

dec. 17. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
29%

Az lehet, hogy te nem “akarsz” 100 ezret sem kifizetni egy garzonlakásért, de átlagban 180 + rezsit kérnek már a garzonokért is. Én ezt a 125 + rezsiset úgy fogtam ki, hogy ismerősé, de hirdetések közt egyet sem találtam ilyen olcsón. Szóval oké, hogy te nem “akarsz” ennyit fizetni érte, én se akarok, de ha ennyit kérnek, akkor ennyit vagy kénytelen fizetni :D Ha nem akarsz 30 évesen is anyukáddal élni.

dec. 17. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
14~ Ha rákényszerültem volna és nem lett volna itt tágas jó helyem, az más történet lett volna. Különben túl vagyok bőven és egyedül maradtam.
dec. 17. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:
De említettem, hogy sajnos mi a helyzet és mi történik.
dec. 17. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
Egyedül élek, igyekszem tartani az eddigi szintet. Nem hinném, hogy bővebben más pénztárcájában kellene nézelődni...
dec. 17. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Mihez képest jobban? 20as éveimhez képest jobban, de mi gyerektelen pár vagyunk, jó fizetéssel, így tudunk félretenni.

Máshoz nem hasonlítgatom magam, mert mindenkinek más az élete.

Van olyan ismerősöm, aki akkor se tudott volna összeszedni egy lakásra valót, ha 100 évig dolgozik, de ő és én két külön kategória vagyunk.

dec. 18. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!