Jobban vagy rosszabbul éltek 2019 után mint előtte?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Rosszabbul
Jobban
42 szavazat
1/10 anonim válasza:
Is-is. De azért a rosszabbul-tra szavaztam.
2/10 anonim válasza:
Csak simán máshogy. Nem jobb, nem rosszabb. (Gimi, otthon lakás vs egyetem, koli)
3/10 anonim válasza:
Nem az évhez kell kötni az anyagiakat.
4/10 anonim válasza:
2020: jobb, 2021: kisebbfajta zuhanás.
5/10 anonim válasza:
Anyagilag kb ugyanúgy, megtakarításunk több van, a home office miatt több az időm is.
Viszont a korona óta nem vállaltunk be külföldi utat; illetve egyéb családi okok is vannak, amiket erőteljesen negatívan értékelek.
6/10 anonim válasza:
Anyagilag jobban, lelkileg rosszabbul. De gondolom az anyagiakra céloztál így azt jelöltem.
7/10 anonim válasza:
19 óta a létezésem is be van tiltva ebben az új hisztidiktatúrában, tehát egyértelműen egyre rosszabbul.
8/10 anonim válasza:
Szerintem rosszabbul élünk,
mert nagyon panaszkodnak a fizetésükre a szolgálók, a kertészek meg a komornyik is...
9/10 anonim válasza:
Tavaly teljesen kifizettem a lakáshitelemet, ez jó, viszont sok termék drágább lett, ez rossz.
10/10 anonim válasza:
Anyagilag nem élek rosszabbul, minden más szempontból - egészség, szociális élet - sajnos igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!