Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt magányos fiatalok,...

Vannak itt magányos fiatalok, 20-30 év közöttiek? Miért vagy magányos? Haverok, barátok párkapcsolatban, te egyedül?

Figyelt kérdés
A családoddal élsz vagy teljesen egyedül? Miért?

dec. 14. 05:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Magányos vagyok barátokat és párkapcsolatot illetően is.

Gimi végére nagyon sokat változtam, szerencsére jó irányba inkább, és az a pár barátom, aki volt, mind a régi énemhez hasonlított/hasonlít. Tehát csendes, zárkózott az átlaghoz képest, akinek nincs igénye sok közös programra, azok is általában kimúlnak a közös sétálgatásban, vagy nagyon max. egy kávéban.

Az említett barátok közül egy valaki maradt, aki bár komolyan nagyon sokat jelent számomra, mégsem az igazi... Mármint, nekem igényem lenne több találkozásra, változatosabb és helyenként akár izgalmasabb programokra is, neki pedig jó úgy, ahogy van... Az "új énem" (bár nem igazán szeretem ezt a kifejezést) óta pedig nem találok új barátokat, mert vagy eleve megvan a maguk társasága, vagy csak a minket összekötő helyen (koli, egyetem, munka vagy épp gyakorlat) vagyunk szinte legjobb barátok, amint onnan kikerülünk, semmi sem marad abból. Szóval most meg nem találom a társaságom.

Haverok azonban akadnak, mondhatni relatívan szép számmal, de velük nem tudok *úgy* beszélgetni, *úgy* programokat, találkákat szervezni.

Párkapcsolatom meg még sosem volt. Egyrészről ilyen téren végtelenül éretlen is voltam sokáig, néha talán most is, másrészt meg teljes mértékben hidegen is hagyott a téma, úgy ~20-21 éves koromig. Még fantáziálgatni sem szoktam erről. Most meg itt vagyok, zéró tapasztalattal. Ez is bánt, ahogy az is, hogy most meg nem is találok olyan srácot, aki kívül-belül tetszene. Ha mégis, vagy eleve van barátnője, vagy nem tetszem neki viszont.

Netes társkeresőkben meg nagyon nem bízom, mégis már egy ideje kacérkodom a gondolattal, hogy regisztrálok egy igényesebbre. Még annyira nem keserít el a tudat, hogy nincs kapcsolatom, de érzem, hogy efelé tendálok.

24/L

dec. 14. 15:32
 12/12 anonim válasza:
100%

Dettó! Bocsánat kicsit idősebb vagyok!

Ugyanaz az oka a magányomnak, mint sok sok ember esetében. Nincs meg az a kis csapat, vagy csak pár ember, akikkel rendszeres programokat, élményeket lehet szerezni, netalántán számítani rájuk. Úgy érzem, ha van az embernek egy jó párkapcsolata és fél tucat igaz barátja akkor szép az élet. Ha nincs, hát akkor jön a magány.

32F

dec. 20. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!