Azok akik nem akarnak párkapcsolatot:Mik a párkapcsolat nélküli élet előnyei úgy,hogy valaki nem is akar párkapcsolatot?
1. Szabadon hozhatom meg a saját döntéseimet, és nem kell máshoz alkalmazkodnom. Teljes mértékben én irányítom az életem.
2. Nagyjából a saját időbeosztásom szerint élhetek, anélkül hogy valaki más időbeosztását figyelembe kellene vennem. És az utazásaimat, programjaimat könnyebben szervezhetem meg.
3. A pénzügyeimet teljes mértékben én irányítom, és úgy költhetek, ahogy jónak látom.
4. Nem kell azon stresszelnem,hogy mikor jön a páromnak valami kattanása és csal meg.
5. Kevesebb stressz: egy kapcsolat hozhat konfliktusokat és stresszt.Egy párkapcsolat nélküli élet mentes lehet az ilyen jellegű érzelmi terhektől.
Most azt szeretnéd, hogy megerősítsünk az érveidben, amiket felsoroltál?
Ez egyénenként változó, kit mi tesz boldoggá. De ugyanígy vannak előnyei annak, ha párkapcsolatban vagy, ahogy hátrányai is mindkét életformának.
itt van...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1274..
És úgy látom továbbra is győzködni akarod a népet.
Jelenlegi helyzetemben tökéletesen egyetértek veled.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!