Ugye nem csak én látom így ezt a dolgot?
"Az apám olyan mint a legtöbb férfi,a kapcsolat elején még jópofiznak,küldik a kis szívecskét messengeren,cukiskodnak,aztán pedig egy vagy két esetleg három év múlva megmutatja,hogy milyen ember is ő valójában;egy igazi gyökér,képes az ember kedvét egy pillanat alatt tönkre k*rni,ha nem tetszik neki valami vagy nem az van amit ő akar akkor már egyből megy a veszekedés,a vita,aztán gondol egyet, rád un és megcsal, majd ki tudja,lehet,hogy azzal a nővel is eljátsza ugyanezt,páran meg úgy gondolják,hogy a nő csak azért van,hogy legyen kit jól megb*szni,meg,hogy eltartsa,meg,hogy gyereket szüljön stb,plusz van amelyik egy tányért nem képes elmosogatni,hogy legalább ha a párja haza jön a munkából akkor legalább kevesebb legyen a tennivalója,mert hát a mosogatás is a nők dolga ugye….sok ilyen ember van,szerintem rohadt nagy mázli kell ahoz,hogy sikerüljön találnod egy tényleg rendes,normális pasast."
És mindez egyetlen mondat 😀
Neked szerintem nem is való társ. Megkeseredett vagy, az apád balfa**ságait kivetíted a világ összes férfijára. Az, hogy nem találsz magad mellé megfelelő társat, nem a világ hibája.
Semmi gond nincs veled.
Más is gondolkodik így vagy hasonlóan.
Ha neked ez így megfelel, akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!