Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ugye nem csak én látom így...

Ugye nem csak én látom így ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Az apám és az anyám közt kialakult viszony egy remek példa arra,hogy jobban járok ha inkább szingli maradok.Az apám olyan mint a legtöbb férfi,a kapcsolat elején még jópofiznak,küldik a kis szívecskét messengeren,cukiskodnak,aztán pedig egy vagy két esetleg három év múlva megmutatja,hogy milyen ember is ő valójában;egy igazi gyökér,képes az ember kedvét egy pillanat alatt tönkre k*rni,ha nem tetszik neki valami vagy nem az van amit ő akar akkor már egyből megy a veszekedés,a vita,aztán gondol egyet, rád un és megcsal, majd ki tudja,lehet,hogy azzal a nővel is eljátsza ugyanezt,páran meg úgy gondolják,hogy a nő csak azért van,hogy legyen kit jól megb*szni,meg,hogy eltartsa,meg,hogy gyereket szüljön stb,plusz van amelyik egy tányért nem képes elmosogatni,hogy legalább ha a párja haza jön a munkából akkor legalább kevesebb legyen a tennivalója,mert hát a mosogatás is a nők dolga ugye….sok ilyen ember van,szerintem rohadt nagy mázli kell ahoz,hogy sikerüljön találnod egy tényleg rendes,normális pasast.Kösz,nekem ez nem kell!!! Inkább élek együtt 5 macskával,mint,hogy velem ezt eljátsza akárki is.Nekem ez nem hiányzik!Eddig is remekül el voltam egyedül,és ez után is el leszek,plusz egy előző posztomban már kifejtettem pár pozitívumát az egyedül létnek.Ráadásul a másik ok az,hogy én alap járaton nem kívánom a testiséget,mindíg is hidegen hagyott a dolog,és ha,de csak HA valamilyen csoda folytán találnék is valakit aki megfelelő társ lenne a számomra,előbb vagy utóbb biztos az lenne,hogy feküdjünk össze.Kevés az olyan férfi aki nem kívánja a s*xet,előbb vagy utóbb megelégelné a dolgot….

aug. 7. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

"Az apám olyan mint a legtöbb férfi,a kapcsolat elején még jópofiznak,küldik a kis szívecskét messengeren,cukiskodnak,aztán pedig egy vagy két esetleg három év múlva megmutatja,hogy milyen ember is ő valójában;egy igazi gyökér,képes az ember kedvét egy pillanat alatt tönkre k*rni,ha nem tetszik neki valami vagy nem az van amit ő akar akkor már egyből megy a veszekedés,a vita,aztán gondol egyet, rád un és megcsal, majd ki tudja,lehet,hogy azzal a nővel is eljátsza ugyanezt,páran meg úgy gondolják,hogy a nő csak azért van,hogy legyen kit jól megb*szni,meg,hogy eltartsa,meg,hogy gyereket szüljön stb,plusz van amelyik egy tányért nem képes elmosogatni,hogy legalább ha a párja haza jön a munkából akkor legalább kevesebb legyen a tennivalója,mert hát a mosogatás is a nők dolga ugye….sok ilyen ember van,szerintem rohadt nagy mázli kell ahoz,hogy sikerüljön találnod egy tényleg rendes,normális pasast."

És mindez egyetlen mondat 😀

Neked szerintem nem is való társ. Megkeseredett vagy, az apád balfa**ságait kivetíted a világ összes férfijára. Az, hogy nem találsz magad mellé megfelelő társat, nem a világ hibája.

aug. 7. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem csak te latod igy, de en szerencsere maskepp latom
aug. 7. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Egy ilyen hisztis, frigid nőszemélynek nem is kell pasi.
aug. 7. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs veled.

Más is gondolkodik így vagy hasonlóan.

Ha neked ez így megfelel, akkor jó.

aug. 7. 19:00
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
45%
Ne aggódj. Minden kamasznak seggfej az apja. Te is az leszel,ha lesz gyereked.
aug. 8. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Tény, hogy vannak ilyenek, de ott még szerencsére nem tartunk, hogy minden férfi így viselkedne. Megértem, hogy rossz példát láttál otthon, és ez nem könnyű, feldolgozni meg pláne, azonban ezt akkor sem kellene minden srácra kivetíteni. Vannak még normálisak bőven, csak nem mindig könnyű őket megtalálni.
aug. 15. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!