Nem látom reálisan a dolgot vagy ez tényleg egy jó bér?
26 éves vagyok, fiatalon elkezdtem dolgozni főleg vendéglátás/kereskedelemben, utólsó munkahelyemen 3 évet töltöttem, egy ékszerüzlet volt. Szerettem nagyon, de nem voltam rendesen bejelentve és a fizu netto 180 ezer volt, így kb. 2 hónapja hirtelen felindulásból elküldtem pár céghez az önéletrajzomat. Nincs éréttségim (illetve folyamatban van, esti suliba járok) csak egy eladói szakmával rendelkezem, ezért nem adtam meg sehol magas bérigényt, meg hát ugye tapasztalatom sincs ilyen területeken. Több cég is hívott interjúra és ez egyik, pont ami a legjobban tetszett ma küldött írásban ajánlatot és kb.leesett az állam. Br.480 ezret ajánlottak, igaz 3 műszak és ebbe bele van kalkulálva a pótlék is, de szerintem akkor is nagyon jónak számít. Nincs végzettségem, se tapasztalatom és mégis majdnem a dupláját fogom keresni, mint eddig és még be is leszek jelentve rendesen 8 órában. Egyébként ez egy debreceni cég, a legrégebbi és szerintem a leghíresebb elektronikai cég a környéken, smt gépkezelőnek vettek fel, amiről egyelőre nem tudok sokat, de mutattak videókat róla az interjún és abból nekem egész jó munkának tűnt.
Nyílván nem ebből a pénzből leszek gazdag meg semmi és ilyen árak mellett ez sem számít soknak, de tényleg nagyon meglepett, hogy még ha 3 műszakkal is, de ennyit fogok keresni. Eddig voltam nagyon rossz helyen vagy szerintetek is ez jó bérnek számít (főleg itt keleten)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!