Pesten szaktudást és nyelvet nem igénylő irodai back office meló bérigénye reálisan? Bruttó 300 és összetehetem a két kezem? és így is 100an jönnének 1 helyre?
Szerintem azért egy 350 bruttót lehet mondani, és még az sem nagy pénz. Nehogy túl keveset mondj, az sem jó, ha alábecsülöd magad. Főleg, ha van tapasztalatod már benne, vagy hasonló melóban, akkor szerintem kicsit többet is kérhetsz.
Hány éves vagy? Jár még az szja kedvezmény?
"Hány éves vagy? Jár még az szja kedvezmény?"
AZ SZJA kedvezményről én laza 15 évvel lecsúsztam, azért így kell gondolkodni. Örülhetek ha bármennyiért is kellek majd.
"Szerintem azért egy 350 bruttót lehet mondani, és még az sem nagy pénz. "
Hát lehet, de a cég szerintem a 230 bruttós minimálban gondolkodik és aki ennél többet kér az azonnal kuka a szemükben.
és kapnak majd embert ennyiért is.
Hááááááát erre ugye bármelyik diákot fel tudnák venni, hiszen - mint írtad - nincs szükség sem szaktudásra, sem nyelvtudásra.
Általánosságban amúgy interjún a bérigénnyel kapcsolatoban ugye az a nagy csapda, hogy ha alacsonyat mondasz, az a baj, ha magasat, az.
Éppen ezért ki lehet azzal cselezni, hogy nem egy konkrét összeget mondasz. Pl "én bruttó 290-330 körülire gondoltam".
Ez azért is jó, mert a 290, nem 10ezerrel kevesebb a 300nál. Úgy értem... ahogy a boltban a 199 sem 200. Pszichológiai hatása van az első szmáértéken lévő számnak:D Viszont mivel van egy felső érték is, így éreztetve van az igény, hogy azért lehet nagyobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!