Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt magányos fiatalok,...

Vannak itt magányos fiatalok, 20-30 év közöttiek? Miért vagy magányos? Haverok, barátok párkapcsolatban, te egyedül?

Figyelt kérdés
A családoddal élsz vagy teljesen egyedül? Miért?

dec. 14. 05:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Barátaim vannak, nem unatkozok, de hiányzik egy társ.
dec. 14. 05:31
 2/12 A kérdező kommentje:

1-es, Igen, erre gondolok...

Ez nem magány, csak valahol az ember kicsit elveszettnek érzi magát.

dec. 14. 06:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak a barátom és haverjai barátai vagy haverok bnöi voltak a köröm.

Szakítással megszűnt minden.(mivel ahz exek olyanok hogy szakítás után lehordanak mindenkinek es mindenki az ő pártjukra áll)

Az en bnőim átverősek meg ilyesmik voltak ill mai napig is azok, így már korábban megszuntettem velük a kapcsolatot.

Általában addig van szoc.életem csak, míg van komoly barátom.

dec. 14. 06:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

*nem élek a családommal. Hanem ha vn barátom akkor vele, vagy máskor meg pl külföldön dolgozok élek.

A családi ház lákhely csak akkor kell ha pl nunca munkám barátom se es nem tudnék hol lakni.

dec. 14. 06:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
*nincs
dec. 14. 06:35
 6/12 anonim ***** válasza:
#2 magány ez is. A barátokkal teljesen más a kapcsolat mint egy barátnővel, nem lehet velük mindenről ugyanúgy beszélni.
dec. 14. 06:39
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Barátok eltűntek. Gyerekeik lettek és csak más szülőkkel barátkoztak. A gyerektelen barátokat lekoptatták.

Családom sose volt. Anyai nagyszülők utálták apámat, és emiatt engem is már születésemkor. Apai nagyszülők pedig anyámat utálták. A testvérem azért gyűlöl, mert amikor megszülettem apánk többet foglalkozott velem. Apám 6 éves koromban utált meg amikor elváltak anyámmal.

Anyám szerintem sose szeretett, mindig leszart, csak akkor szól hozzám ha pénz/segítség kell neki.

Tehát se család, se barátok. Első és egyben utolsó párkapcsolatom; kiderült hogy végig kurvázott és tripperes lett. Aids gyanús is volt, többször ment vissza tesztelni.

dec. 14. 07:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
dec. 14. 08:05
 9/12 A kérdező kommentje:
#6 Tudom, hogy az. Van ismerősőm, aki csinál mindent, nem unatkozik, de összeszorul a szívem, ha látom milyen képeket posztol. Világos, hogy egyedül van. De nem mehetek oda hozzá megölelgetni, meg beszélgetni az élet értelméről. Pedig nekem az a tapasztalatom, hogy főleg nem közeli ismerősöktől lehet tanulni nagyon sokat.
dec. 14. 08:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Párom van, de nincsenek barátaim. Egy sem. A munkám szar, minden munkatársam nyomorult, mindenki mindenkit kibeszél, stb. Szóval velük nem vagyok jóban. Szaktársakkal szoktam dumálgatni, de azok se barátok.

Sokszor mennék bulizni, de nincs kivel. Páromnak van egy csomó barátja, haverja, ő állandóan bulizni jár, én is ezt csináltam régen, de azóta nincs senki, aki eljönne velem. Ez fáj a legjobban. Páromnak általában még azért nincs alkalma eljönni, mert más városban járunk egyetemre, és nem tudjuk kivitelezni.

Nem vagyok boldog. Utálom az életem.

dec. 14. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!