Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt magányos fiatalok,...

Vannak itt magányos fiatalok, 20-30 év közöttiek? Miért vagy magányos? Haverok, barátok párkapcsolatban, te egyedül?

Figyelt kérdés
A családoddal élsz vagy teljesen egyedül? Miért?

ma 05:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Barátaim vannak, nem unatkozok, de hiányzik egy társ.
ma 05:31
 2/9 A kérdező kommentje:

1-es, Igen, erre gondolok...

Ez nem magány, csak valahol az ember kicsit elveszettnek érzi magát.

ma 06:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak a barátom és haverjai barátai vagy haverok bnöi voltak a köröm.

Szakítással megszűnt minden.(mivel ahz exek olyanok hogy szakítás után lehordanak mindenkinek es mindenki az ő pártjukra áll)

Az en bnőim átverősek meg ilyesmik voltak ill mai napig is azok, így már korábban megszuntettem velük a kapcsolatot.

Általában addig van szoc.életem csak, míg van komoly barátom.

ma 06:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

*nem élek a családommal. Hanem ha vn barátom akkor vele, vagy máskor meg pl külföldön dolgozok élek.

A családi ház lákhely csak akkor kell ha pl nunca munkám barátom se es nem tudnék hol lakni.

ma 06:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
*nincs
ma 06:35
 6/9 anonim ***** válasza:
#2 magány ez is. A barátokkal teljesen más a kapcsolat mint egy barátnővel, nem lehet velük mindenről ugyanúgy beszélni.
ma 06:39
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Barátok eltűntek. Gyerekeik lettek és csak más szülőkkel barátkoztak. A gyerektelen barátokat lekoptatták.

Családom sose volt. Anyai nagyszülők utálták apámat, és emiatt engem is már születésemkor. Apai nagyszülők pedig anyámat utálták. A testvérem azért gyűlöl, mert amikor megszülettem apánk többet foglalkozott velem. Apám 6 éves koromban utált meg amikor elváltak anyámmal.

Anyám szerintem sose szeretett, mindig leszart, csak akkor szól hozzám ha pénz/segítség kell neki.

Tehát se család, se barátok. Első és egyben utolsó párkapcsolatom; kiderült hogy végig kurvázott és tripperes lett. Aids gyanús is volt, többször ment vissza tesztelni.

ma 07:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen
ma 08:05
 9/9 A kérdező kommentje:
#6 Tudom, hogy az. Van ismerősőm, aki csinál mindent, nem unatkozik, de összeszorul a szívem, ha látom milyen képeket posztol. Világos, hogy egyedül van. De nem mehetek oda hozzá megölelgetni, meg beszélgetni az élet értelméről. Pedig nekem az a tapasztalatom, hogy főleg nem közeli ismerősöktől lehet tanulni nagyon sokat.
ma 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!