Félsz az emberektől? Ha nem, hogy nem félsz?
Tudom, hogy nem ez a többség, de mégis. Ha van 1, 2, 3 akkor már ott a lehetőség.
Szóval én nagyon félek, mondhatni rettegek attól, hogy valaki, valamikor, valahol, valamiért spontán megöl.
Most nem hozom fel a számtalan történetet, ami mostanában a médiában van (a kis srác esete, az amerikai nő, VV Fanni stb.) szóval rettenetesen félek, hogy velem is megtörténik.
Már annyira, hogy belépek egy metrókocsiba és rögtön azon gondolkodom, ki az aki itt gyilkos, vagy az lehet.
Természetesen nincs párkapcsolatom, emiatt nem is lenne. Tőle is rettegnék.
Ilyenkor áldom az eget, hogy nem nőnek születtem abból kiindulva, amit az előttem válaszoló írt, hogy őket meg is erőszakolhatják, meg ugye gyengébbik nem. De én hiába vagyok férfi, ha én se vagyok kimondottan erős testalkatú, és nem tudom hogy reagálnék ha megtámadnának, mert pszichés beteg vagyok, és soha senki nem akart verekedni velem gyerekként sem. Még az is lehet, hogy én lennék veszélyes a támadóra, ha elkap valami dührohamféle, vagy az ideg:D
Volt hogy éjszaka gyalogoltam hazafelé egy hírből is vedzélyes cigánygettón keresztül, mert jól eltévedtem, taxira meg nem volt pénzem, meg a mobilomon se volt pénz. Elég ilyesztő alakokat is láttam, elhagyatott helyeken. De akkor vakahogy nem volt bennem félelemérzet, és nem is történt semmi, a kutya se szólt hozzám. Örömlányokat láttam, akik le akartak szólítani, de tőlük nem félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!