Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet "elszabadulni"...

Hogy lehet "elszabadulni" olyan emberektől, akik mindig ott tartanak valamivel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem veszik a lapot, nem foglalkoznak mással. Csak beszélnek. Hiába menne az ember, már fél lábbal az ajtóban vagy télikabátban, már fél lábbal az utcán, már fél lábbal az autóban.

És még mindig nem tudsz elszabadulni. Mintha egy lasszót dobtak volna rád és húznának folyamatosan, miközben te egyre jobban akarsz távolodni.

De megbántani sem akarod őket, de iszonyatosan nem veszik a lapot, hogy mennél már. Nem csak családtagokkal, mindenkivel. Egy postással, egy szakmunkással, bárkivel.

Hiába mondod, hogy fáj a hasad, WC-re kell menni egyszerűen abszolút figyelmen kívül hagyják.

jún. 4. 08:51
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
83%
Határozott szeretettel.
jún. 4. 08:56
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
Drága Kati, köszönöm szépen az ebédet/kávét/idődet/anyámkínját de mennem kell mert pontponpont.
jún. 4. 09:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Közbeszólni és mondani, hogy sziasztok, megyek.

És menni.

AKkor is, ha közben folytatják a rizsát.

A szó, ami hiányzik a szótáradból: határozottság.

jún. 4. 09:17
 4/21 anonim ***** válasza:
96%
Köszönsz, hogy viszlát, aztán megfordulsz és méssz.
jún. 4. 09:21
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Ott kell hagyni. Nem is értem.
jún. 4. 09:29
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondod, hogy bocsi, rohanok, simán a szavába vágsz, nem ciki, és indulsz sietve. Én ezt szoktam tenni, még senki sem sértődött meg.
jún. 4. 10:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát én simán elindulok, esetleg hozzáteszem hogy megyek "mer' mingyá" befosok. Ez nekem bevált.
jún. 4. 10:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy máshogy csak határozottan. Szüleim ilyenek. Igazi energiavámpírok mellette. 3 órán át tartott eleinte megszabadulni tőlük, jöttek a kifogásokkal, hogy minek, még korán van, nézzük meg a kertet, szedek nektek ezt azt (mintha nem ért volna rá eddig), stb. Aztán nagyon berágtam egy ponton és ha sértődnek, ha nem, megmondtam nekik hangosan és határozottan, hogy nem! Nem kell semmi, mi meg menni akarunk, mert még van dolgunk. Tedd ezt te is.
jún. 4. 10:30
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

"De megbántani sem akarod őket"

. Ez már a Te döntésed.

jún. 4. 10:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ott kell hagyni, akkor is, hogy megsértődnek.

Az ilyen bunkó energiavámpírokkal másképpen nem lehet és nem is kell bánni.

Megmondod, mentek - és mentek, akár a mondat közepén faképnél hagyva őket, különben még 2,5 órával később is dumálnak.

jún. 4. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!