Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet "elszabadulni"...

Hogy lehet "elszabadulni" olyan emberektől, akik mindig ott tartanak valamivel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem veszik a lapot, nem foglalkoznak mással. Csak beszélnek. Hiába menne az ember, már fél lábbal az ajtóban vagy télikabátban, már fél lábbal az utcán, már fél lábbal az autóban.

És még mindig nem tudsz elszabadulni. Mintha egy lasszót dobtak volna rád és húznának folyamatosan, miközben te egyre jobban akarsz távolodni.

De megbántani sem akarod őket, de iszonyatosan nem veszik a lapot, hogy mennél már. Nem csak családtagokkal, mindenkivel. Egy postással, egy szakmunkással, bárkivel.

Hiába mondod, hogy fáj a hasad, WC-re kell menni egyszerűen abszolút figyelmen kívül hagyják.

jún. 4. 08:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez bántás nélkül semmilyen formában nem járható. Akkor megbántod őket. Ideje, valakinek határt kell húzni és itt te leszel az.

Nehezebb az a verzió, amikor a vendégem nem akar menni és már éjfél van, hajnalban kelnem kell, de ő még mindig ott pofázik az ajtómban. Ott is sajnos én vagyok az, akinek határt kell szabnia.

jún. 4. 10:43
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Van a telódon hamis hívás (az enyémen igen)? Beállítod egy időre aztán felveszed, kamu duma, hogy ok, értettem, azonnal rohanok és kész. Nincs sértődés.
jún. 4. 10:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Pasim anyját már rendszeresen hagyom ott a mondat közepén, pedig tudja hogy a busz nem vár, muszáj indulnom. Eddig úgy tűnik, hogy nincs belőle sértődés, mert mindig sokat beszélget következő alkalommal is :D
jún. 4. 11:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Te figyelmezteted, hogy 5 perc múlva menned kell.

5 perc múlva elmész.

Az már nem a te felelősséged, hogy ezután mit érez, vagy mit gondol.

jún. 4. 11:06
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Én az ilyenkhez kizárólag menetrendhez kötött tömegközlekedéssel megyek. Így voltam egyszer egy vidéki randival is, hogy a képek alapján nem voltam biztos abban, hogy tetszeni fog a lány, így lementem inkább vonattal, mert akkor tudtam, hogy van közös 2,5 óra, aztán jönnöm kell vissza. :D :D :D
jún. 4. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Amíg nem volt kocsim, jobb volt, "megy a busz" felkiáltással léptem.
jún. 4. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
#16: Jó az, most is, csak odébb parkolj! Csak el ne kísérjen a buszmegállóba, mert akkor rábaxtál! :-D
jún. 4. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
+1 bónusz, valakit megkérsz, hogy hívjon fel egy adott időpontban. És "azonnal mennem kell" felkiáltással eljössz.
jún. 4. 12:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Fuhh párom sem tud nemet mondani, agyvérzést kapok, mikor beígéri magát x időre, majd alsóhangon 2-3, de néha 4 órával később jön meg, mert hát most mit mondott volna, mikor marasztalták…

Tényleg azt szokták akkor is, ha együtt megyünk, csak engem marhára nem érdekel, ha megsértődnek. Előre jelzem, meddig tudunk/tudok maradni, az adott időben pedig “huh sajnos lassan menni kell”. Ezt max negyedórás marasztalás követi, utána kint vagyunk. Le kell szögezni, hogy indultok és kész.

jún. 4. 17:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én el szoktam köszönni, és megyek.
jún. 4. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!