Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha frusztrált...

Mit csináljak ha frusztrált vagyok a sikeres és gazdag emberektől?

Figyelt kérdés
nov. 12. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Értsd meg őket. Kérdezd meg, hogyan érték el azt, amilyük van, mielőtt konteókon agyalva nyugtázod magadban, hogy: "Na, ez is egy csaló!".
nov. 12. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Legyél te is az, akkor nem fog zavarni.
nov. 12. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük. Ne nézz, olvass ilyenekről. Éld a saját életed és ne másokhoz hasonlítsd magad.

Ha a közvetlen környezetedben van ilyen, akit konkrétan ismersz is, akkor próbálj meg tanulni abból, ami tetszik abban, amit csinál, ahogy csinálja.

nov. 12. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Gondolj bele abba, hogy mennyit tanultak és dolgoztak ahhoz, hogy ott tartsanak, ahol tartanak és máris nem leszel rájuk irigy.
nov. 12. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
4-es, vagy mennyi vér tapad a kezükhöz.
nov. 12. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

#5:

Na neked is megártott a Columbo sorozat...

nov. 12. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha híres emberekről van szó, ne olvasd el a róluk szóló cikket, ha pedig közvetlen ismerős, tanulj tőle, lesd el, ő hogyan lett sikeres és gazdag, majd használd fel azokat a praktikákat, amiket tőle láttál. Amennyiben azok legálisak voltak.
nov. 12. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenki irigy rájuk.

Nekem is fura hogy a nyugdíjas szomszédok elektromos autóval mászkálnak, nekem sosem lesz.

Most kezdek jövőre mással foglalkozni, saját magamnak dolgozni, remélem 3 év múlva magas lesz a bev~telem.

nov. 13. 21:38
 9/10 jonyka válasza:
79%
Ne olvass olyan kommenteket amelyek irígységről árulkodnak. Lépj ki ilyen csoportokból, iratlozz le ilyen hírcsatornákról. Az, hogy felismerted, hogy az irígység egy fillért sem tesz a te lénztárcádba, jelzi, hogy jó úton haladsz!
nov. 15. 07:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy kis logikával könnyen kiszámolható, hogy mennyi pénzed lehet becsületes munkával, örökség nélkül.

Én ismerőseim alapján ezt pontosan látom.

Sosem értettem a gazdagoknak való nyalizást. Anonim oldalakon meg főleg nem. Attól senki sem lesz gazdag mert bevédi őket egy gyakorin.

A másik meg. Gondolj arra, hogy neked legalább a lelkiismereted tiszta. Vagy neked tenned kell minden forintért, nem úgy, mint akinek az ölébe hullik az egész. Azokra nézz fel, akik valóban a semmiből küzdötték fel magukat kemény munkával. És tudatosítsd, hogy az egyszerű nép által sztároltak nagyon kevés része ilyen.

nov. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!