Mit csináljak ha frusztrált vagyok a sikeres és gazdag emberektől?
Ne foglalkozz velük. Ne nézz, olvass ilyenekről. Éld a saját életed és ne másokhoz hasonlítsd magad.
Ha a közvetlen környezetedben van ilyen, akit konkrétan ismersz is, akkor próbálj meg tanulni abból, ami tetszik abban, amit csinál, ahogy csinálja.
#5:
Na neked is megártott a Columbo sorozat...
Mindenki irigy rájuk.
Nekem is fura hogy a nyugdíjas szomszédok elektromos autóval mászkálnak, nekem sosem lesz.
Most kezdek jövőre mással foglalkozni, saját magamnak dolgozni, remélem 3 év múlva magas lesz a bev~telem.
Egy kis logikával könnyen kiszámolható, hogy mennyi pénzed lehet becsületes munkával, örökség nélkül.
Én ismerőseim alapján ezt pontosan látom.
Sosem értettem a gazdagoknak való nyalizást. Anonim oldalakon meg főleg nem. Attól senki sem lesz gazdag mert bevédi őket egy gyakorin.
A másik meg. Gondolj arra, hogy neked legalább a lelkiismereted tiszta. Vagy neked tenned kell minden forintért, nem úgy, mint akinek az ölébe hullik az egész. Azokra nézz fel, akik valóban a semmiből küzdötték fel magukat kemény munkával. És tudatosítsd, hogy az egyszerű nép által sztároltak nagyon kevés része ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!