Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érzett már más is hasonlóan...

Érzett már más is hasonlóan ennyi idősen?

Figyelt kérdés
20-as évek közepén járok és annyira irigylem a negyven körülieket, mert nekik alapesetben már van egy szépen kiforrott életük. Nekem még minden képlékeny, nem tartok még sehol az életben, ami kellőképpen frusztrál is. Valószínűleg 40 évesen meg majd azon fogok nyűglődni, hogy miért nem vagyok még mindig huszonx. Ha esetleg valakiben fogalmazódtak már meg hasonló gondolatok és sikerült túljutnia rajtuk, akkor szívesen meghallgatnám.

dec. 12. 01:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9

Én is sokszor sajnálom a fiatalokat. Átérzem a bajukat.

Évtizedekkel a hátunk mögött könnyebb. Ilyenkor jön jól 10-es látásmódja, az kihúz a gödörből.

dec. 12. 08:45
 12/16 anonim válasza:
100%

A 9-es válaszoló szinte szóról szóra az én gondolataimat, véleményemet írta le!

55/N

dec. 12. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
20-on éves vagyok, van főállásom, egyetemista vagyok, és egy pusztulat az életem, szóval nem vagy egyedül.
dec. 12. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon ne gondolj még ilyenekre. Abban a korban vagy, amikor még élni kell, menj bulizni, szórakozni. Én is ezt tettem, majd harminc körül kezdtem komolyabban tervezgetni. 40 évesen szültem, amit nem bánok, mert sokkal türelmesebb és nyugisabb vagyok, mint fiatalon, nem vágyom már bulizni, kiéltem magam és megvan az egzisztenciám is.
dec. 12. 09:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnos tippet nem tudok adni, viszont teljesen hasonló érzések vannak bennem is, szintén a húszas éveim közepén járok. Szóval itt vagyok sorstársként :D
dec. 12. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
40 évesen se biztos hogy tartasz valahol. Sőt, vannak akik akkor csúsznak le: válás, vállalkozás tönkremenetele, munkanélküliség, egészség leromlása, stb.
dec. 13. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!