Mingyubigboobs kérdése:
Mi ez az idegen ézés bennem? van aki érzett már így vagy hasonlóan?
Figyelt kérdés
szoval mostanaban egyre tobbszor jon fel bennem ez az erzes vagy gondolat es tudom hogy mar kiskorom ota van de par hete minden nap es egyre tobb ideig es nem birom elfelejteni es masra gondolni csak akkor ha valahogy elalszok es ezt az erzest kb ugy irnam le hogy igy bennem van es egyre inkabb terjed szet bennem es minden megvan benne ami rossz es undorito es ilyen narancsarga fekete hanyinger, hanyas szagu Venom fele cucc kozben kardok terjednek rajta es hosszabbodnak meg mindenfele agaznak es egyre jobban azt erzem hogy durvabb mintha szet terjedne bennem es nem csak a fejemben van hogyha eszembejut vagy csak ugy jon akkor az egesz testemben erzem es hanyingerem van tole. mindenkeppen tervezek pszichiaterhez menni (nem ezert fokent de ezt is el fogom mondani) de kozben felek hogy mi van ha rajottem valamire, vagy esetleg az elozo eletembe jottem ra valamire amivel veget vethetek mindennek es ha elmondom a pszichiaternek akkor egy nap jonnek ilyen feketeruhasok es elvisznek ilyen area 51 type shitbe h elzarjanak hogy ne jojjon ra senki arra hogy valojaban mi folyik a hatterben. es egyre ijesztobb ez az egesz nem tudtam rakeresni sehogy mert nem lehet leirni ezt az egeszet par szoval ezert gondoltam ide irom ki hatha valaki tudja mi lehet ez vagy erzett e mas is hasonlot.szept. 7. 11:17
2/4 mindentudó99 válasza:
Egy idegen entitás szállt meg. Mindennapos eset
3/4 anonim válasza:
Szia. Nagyon jó, hogy segítséget kértél! Klinikai szakpszichológus vagyok. Mindenképpen ajánlanám, hogy minél hamarabb keress fel egy pszichiátert. Ez több minden lehet, súlyosabb állapot előszobája is. Fel fogja tudni mérni, nagy tapasztalatuk van, csak legyél őszinte. Lehet, hogy egy pszichológust fog kiutalni, lehet, hogy gyógyszerre is szükség van.
(Több év után jelentkeztem be ide, mert véletlen szembejött velem a kérdésed. Fontos, hogy eljuss az orvosig)
4/4 anonim válasza:
Testi probléma is lehet. Epére tippelnék:) De előttem szerintem sokkal okosabb hozzászólás van, szóval doki azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!