Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érzett már más is hasonlóan...

Érzett már más is hasonlóan ennyi idősen?

Figyelt kérdés
20-as évek közepén járok és annyira irigylem a negyven körülieket, mert nekik alapesetben már van egy szépen kiforrott életük. Nekem még minden képlékeny, nem tartok még sehol az életben, ami kellőképpen frusztrál is. Valószínűleg 40 évesen meg majd azon fogok nyűglődni, hogy miért nem vagyok még mindig huszonx. Ha esetleg valakiben fogalmazódtak már meg hasonló gondolatok és sikerült túljutnia rajtuk, akkor szívesen meghallgatnám.

ma 01:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

40-esként mondom hogy azért ilyenkor se fenékig tejföl az élet, vágod, család-háztartás fenntartás, munkába járás, ilyesmik, aztán a kevéske szabadidőmben próbáljam élvezni is az életet 😄

Meg ha elmegyek valahova bulizni kb. a legvénebb vagyok a sok tini közt, tök kellemetlen.

A tőlem fiatalabbak is néha csókolommal köszönnek nekem, hát halok be a röhögéstől 😄

Párkapcsolat alakítás is sokkal könnyebb fiatalon.

ma 01:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne ciki bulizni tinik között? Ez egy 🌳szság... Egyáltalán nem az. És nem vagy még nagypapa korú egyáltalán.
ma 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1# Miért hiszi azt mindenki Gyakorin, hogy 30 felett vége a világnak?? Nem vagytok normálisak... 50 felett lehet majd vissza lehet térni erre.
ma 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van de pattintott már le úgy tini hogy na pápá nagypapi 😄
ma 02:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem én 19-20 évesen kifejezetten boldog voltam. Annyi hogy hasonló elképzelésem volt hogy majd ha “megnövök” mennyivel jobb lesz.

Most 32 éves vagyok…a környezetemben nem sok boldog embert látok. Van aki jobban él valaki rosszabbul..de kimagasló életet szerintem kb csak a moziban látni.

20 évesen zajlik az élet..suli barátok bulik csajok..most is megvannak ezek a dolgok de őszintén szólva az ami régen elég volt a boldogsághoz most már kevés..és sokszor nem is tudod mi legyen a következő lépés

ma 02:09
 6/8 anonim ***** válasza:
4# Nyilván mindenki elsősorban a korosztályával bandázik, de nincs ez sem kőbe vésve. 40-es az még bőven középkor. Akkor mit mondjanak a 60+osok? Nyugdíjasok ugorjanak a Dunába? Nyugdíjasként is járhat az ember klubokra, kirándulni stb... Ne érezd emiatt frusztráltan, 40-esnek is lehet fiatalos kisugárzása.
ma 02:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért nem mindenkinek sikerül minden..

De az az élet rendje, hogy először meg kell dolgozni azért, amink van, aztán jöhetnek az újabb, "unalmasabb" célok.

ma 02:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó kombó a harmincas-negyvenes férfi, huszonéves lány. Best of both worlds.
ma 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!