Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Házasság első látásra Férfiak...

Házasság első látásra Férfiak milyen anyagi helyzetben lehetnek? Mert gondolkodtam jelentkezni full szingliként,de nekem nincs semmim sem autó,ház egyebek ahova ha esetleg összejönne a dolog vihetném a Nőt.

Figyelt kérdés
tegnap 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Verjél fel egy sátrat.
tegnap 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nemrég én is gondolkoztam a jelentkezésen, de hasonlóan állok: se saját lakás, se autó. Anyukámék meg biztos mérgesek lennének.

Így a legutóbbi epizódok alapján az egész műsor inkább tűnik megrendezett valóságshow-nak, házassággal kiegészítve. Meg amúgy is túl fiatal vagyok egy 40-es nőhöz :D

tegnap 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:

2-s.

Nekem 45 évesen ilyen gondom nincs hogy az adott Nő 50 vagy épp 20 lenne,csak amint megtudná hogy az életem egy fabatkát sem ér gyorsan le is köszönne.

Házasodásban sem gondolkodtam soha,igaz nem is nagyon volt kivel,mert átnéztek mindig rajtam a Nők pedig volt időszakom mikor jól éltem,.

Na persze ez már régen lemúlt,és nem is tudok rá megoldást.

Szüleim nyilván örülnének/pontosabban sosem szóltak bele a magánéletembe meg másba sem.

tegnap 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!