Milyen indokot mondjak hogy otthagytam a régi munkahelyem ha ilyen ciki a dolog?
Figyelt kérdés
Azért hagytam ott mert messze volt, csakhogy sajnos nem találtam a közelemben munkát, így újból meszire kell mennem.
Ugye ez így ciki, fel se vennének. Fizetés ugyananyi mint a régi hekyen, ez sem ütőkártya. Mondjam, hogy büdös volt a kollégám??
okt. 15. 11:03
1/8 anonim válasza:
Nem igazán szokták megkerdezni miért valtasz, de ha mégis, akkor azt mondod, más kihívásra vágytál. A budos a kolléga óvodás szint,
2/8 anonim válasza:
Mi a ciki abban, hogy nehéz volt a bejárás? Azt nem kell ecsetelni, hogy itt se jobb.
3/8 A kérdező kommentje:
Kettes humoroska.
okt. 15. 11:16
4/8 anonim válasza:
??? semmi poént nem szántam a válaszomba írni, komolyan így gondolom
5/8 anonim válasza:
2,4
" Azért hagytam ott mert messze volt, csakhogy sajnos nem találtam a közelemben munkát, így újból meszire kell mennem"
6/8 anonim válasza:
Megnyugtató azért hogy ilyen ostobán is lehet munkát találni
7/8 anonim válasza:
Ha lett volna egy csöpp eszed, akkor előbb keresel a közelben egy megfelelő állást, oda elmész interjúzni, és ott mondhattad volna, hogy ezért akarsz váltani. Majd ha oda felvettek, utána felmondhatnál a régi helyen. 6-os válaszolónak nagyon igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!