Tiktokon ez hogy van?
Figyelt kérdés
Van tiktokom, de sosem posztolok. Kiírt valamit, hogy XY bekövetett és megtekintett egy általam megosztott közlést. Én semmit nem osztottam meg. Vagy be szoktam szívezni videókat vagy lementeni, de amikor rámegyek a profilomra, akkor ezek mellett egy ilyen áthúzott szem van (vagy mi), ez nem azt jelenti, hogy privát és ezeket csak én látom? Mert tök gáz lenne, ha ez látszódna, nem azért mentek le sokszor videókat, mert tetszik, hanem ha meg akarom mutatni valakinek később vagy tetszik a hang alatta.dec. 11. 08:29
2/3 anonim válasza:
Ha lementesz videót azt nem látja más.
3/3 anonim válasza:
Újra közölted valaki más videóját, és így azt látta általad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!