40eves férfiként egy 16eves lánnyal beszélgetve radöbbentem ugyanaz a hobbink, Te mit tennél?
Figyelt kérdés
A lány találkozni akar, titokban! NEM KAMUdec. 9. 17:48
12/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil, hangsúlyozom, én is úgy tudom 16ev felett már nem tehet a rendőrség semmit
dec. 9. 18:16
13/23 A kérdező kommentje:
A másik több hobbi is van ami megegyezik, közös és nem átlag dolgok, ezért is érdekel a lány
dec. 9. 18:19
14/23 anonim válasza:
Azért, mert a fidesz felé ál keresztény pedofil, a másik fele meg bu.zi. Józan emberi ésszel is lehet tudni, hogy ha felnőttként össze akarsz feküdni egy kiskorúval, akkor PEDOFIL vagy!!
16/23 anonim válasza:
Csak azért érdekel, mert kiskorú. A többi az meg maszlag.
17/23 anonim válasza:
Rázd le. Komolyan nem tudsz pl 26 felett lelni egy lányt? Miért kell egy gimis gyerek, aki mindent elhisz? Jah hogy csak őket tudod hülyíteni.
18/23 anonim válasza:
"ezért is érdekel a lány"
Mi lenne, ha nem *érdekelne* egy kislány?
Beteges vagy.
19/23 anonim válasza:
Ha valóban is számít számodra egy picit is. Akkor nem métsz bele találkába. Nézd az ő érdekét és hosszútávon ez nem az.
20/23 anonim válasza:
Az ő idejét veszed el.
Ráadásul a kis butusok még szerelmesek is lesznek olykor. Hagyd meg a korosztályának. Szakítsd meg szépen a kapcsolatot.
Legalább 20 lenne.
De 16 az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!