40eves férfiként egy 16eves lánnyal beszélgetve radöbbentem ugyanaz a hobbink, Te mit tennél?
Figyelt kérdés
A lány találkozni akar, titokban! NEM KAMUdec. 9. 17:48
1/23 A kérdező kommentje:
(Nem szex a Hobbi, nyilván)
dec. 9. 17:48
2/23 anonim válasza:
40 évesen, középkorú férfiként mi a fenének beszélgetsz egy gyerekkel?? Mi az ára közös hobbi, ami a kortársaiddal nem egyezhet, csak egy gyerekkel?
3/23 anonim válasza:
Menekülj. Még gyerek. Ha valamit nem úgy reagálsz le ahogy ő a gyermeki fejével elvárja, majd rádfogja hogy megerőszakoltad, mert még bosszú álló gyerek. Aztán a börtönben pedofil leszel, extrém ellátással. :D Rázd le, amíg teheted.
4/23 anonim válasza:
Amíg csak beszéd, addig miért ne, csak tudd, hol a határ!
Amit ír a 2-3, azt sürgősen felejtsd el!
6/23 A kérdező kommentje:
Annyit irok otthon tiltva van neki nagyon sok minden, én meg megertem a dilijet és nem tudom Ő mit akar, de én nem szexet akarok, csodálom Őt, mert nagyon nagyon szép lány!
dec. 9. 18:04
7/23 anonim válasza:
Ez egyre rosszabb. Tiltsd le és felejtsd el, h valaha is beszéltél vele.
Ip alapján a rendőrség megtalál téged. XD
8/23 anonim válasza:
Miért írjátok a rendőrséget? 40 évesen jogilag 14 évesen is dughat..
9/23 anonim válasza:
Szép lány, de nem akarsz szexet. Dehogy nem. 😅
10/23 anonim válasza:
Mert pedofil! Jogilag igen, de nem 18 évnél idősebbel, 17 éves a beleegyező kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!