Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig bírnám ki teljesen...

Meddig bírnám ki teljesen ingerek nélkül? 29/F

Figyelt kérdés
Nagyon introvertált személyiség vagyok. Már elegem van teljesen az emberekből, utálok társaságba is menni. Tudom hihetetlen, de olyan mintha barlangban éltem volna le az életemet, kamaszkoromban nem voltak barátaim, mindig otthon voltam és számítógépes játékokkal foglaltam le magam, aztan 26 évesen lett egy haverom, ő vele néha eljárkáltunk ide-oda, nőket tekintve pedig néha-néha össze jött alkalmi kapcsolat, de sosem éltem párkapcsolatban, nem tudom milyen egy nővel együtt élni, de lehet jobb is ha nem tudom meg.

dec. 7. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint sokáig.
dec. 7. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Voltak párkapcsolataim, voltak barátaim. Hosszú évek óta nincs senkim, sem ingerek ,sem érzések.

Ki lehet bírni, sőt, ahogy megy az idő, úgy érzem azt, hogy minek egy új csalódás ismét...

F

dec. 7. 12:03
 3/9 A kérdező kommentje:
De nekem sosem volt csalódásom
dec. 7. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy introvertált, szociális fóbiád van. Ezen pedig egy jó szakember tud segíteni. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el.
dec. 7. 13:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy fiatalabb koromban volt, de már valamennyire kinőttem
dec. 7. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Az introvertált ember nem utál társaságba járni, és emberek között is tökéletesen elboldogul. Ezért írtam neked, hogy valószínűleg inkább szociális fóbiád van.
dec. 7. 13:33
 7/9 A kérdező kommentje:
De introvertált vagyok
dec. 7. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Az introvertáltsággal nincs is semmi gond. Ez csak annyit jelent, hogy valakinek igénye van a magányosan végzett tevékenységekre/énidőre.

Én is introvertált vagyok, de ettől függetlenül vannak barátaim, akikkel szívesen járok el ide-oda. Nagyon sokszor megyek pl. koncertekre is, soha nem a négy fal között ücsörgök.

dec. 8. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi a bajod az emberekkel? Nincs elég sok ismerősöm hogy biztosra kijelentsem hogy a többség csalódás megbízhatatlan és nem eléggé normális, de nekem ez a tapasztalatom és mások is ezt mondták hogy pl alig tudott párt találni aki normális. Mi a normális? Tud bánni a pénzzel, felelősséget vállal az életéért ahelyett hogy mindig csak arra figyelne amiről nem tehet és amin nem tud változtatni, ehelyett inkább azt nézi mit tehet pl végezni szakmát, munkahelyet váltani, nem egy idiótával lenni párkapcsolatban, nem túlzásba vinni a függőségeket, megbízható, lelki ismeret becsület, értelmi szint elfogadható, nem szinészkedik nem képmutató, őszinte ha az nem túl veszélyes... Ez a normális minimum, szerintem itt kezdődik és ettől felfele van a még normálisabb. Szóval vannak rendes emberek de asszem kevesen és pont nem biztos hogy velem akarnak barátkozni mert megvan a haveri körük... Párkapcsolat haha lehet olvasni szakértők vizsgálták az emberi természetet, minimum nyolcvan százalék csak a megcsalás hosszú kapcsolatban és akkor nem számoltam az egyéb átveréseket kihasználást vagy nem jogos szakítást csak mert jött egy jobbfej kolega és úgy cseréli le a párját mint használt zoknit... Nagyon sok ember tűnik kívülről normális párnak látszatra. Nem én vagyok negatív, a világ romlott legalábbis úgy tűnik többtíz év élet tapasztalat alapján. Szóval ezek miatt lettem introvertált meg zavar ha feleslegesen viszik az időmet mikor mással akarok foglalkozni.

Amúgy jóindulatú vagyok és szeretem az embereket, de ettől még igyekszem tisztán látni. Hogy én különb vagyok e arra nem térek ki mert úgyse hinnék el csak felesleges vita lenne. Én nagyon lelkis vagyok mély bonyolult érzelmi világ, ez jó vagy rossz arról mindenkinek megvan a véleménye.

Azért érdekel te hogy vagy, én is be voltam zárkózva a játékok és sorozatokba és egyik legboldogabb voltam mikor a kedvenc sorozatom kijött vagy játékom amit sokan izgulva vártunk még tizenévesen, de ez nem azt jelenti hogy az emberek nem érdekelnek, mert azokat a sorozatokat mások is szerették akkoriban nagyon menő volt az én haveri körömben ezért együtt örültünk ezeknek.

dec. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!