Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a betegszabadság papíron a...

Ha a betegszabadság papíron a munkakör megnevezése nem teljesen pontos, az problémát jelenthet a munkáltatónak? (Takarító helyett: helyiségtisztító)

Figyelt kérdés

A takarító helyett a háziorvos, "helyiségtisztító"-t írt rá a munkakörnek, pedig csak annyit mondtam, hogy sokat kell WC-t takarítani, mert van vagy 15 WC az épületben :D

Erre igaz még a munkáltató ki tudja fizetni amit ki kell? Ezért kérdezem, mert december 3 van, és tovább nem fognak tudni várni ha ki kell javítani ezt :D Egyébként évek óta nem voltam beteg, talán ezért sem figyeltem arra, hogy amikor megkérdezte, hogy mit kell dolgoznunk, csak a munkakört kellett volna mondanom, nem pedig azt, hogy WC-helyiségeket takarítunk lol

tegnap 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen más szerepelt az igazoláson, mint a munkaköröm. Konkrétan az a terület, amiben önkénteskedni szoktam. Ez még valamikor régen kerülhetett be a rendszerbe, lehet még nem is dolgoztam akkor. Csak utólag vettem észre én is idén a papíron. A munkahelyemet egyáltalán nem érdekelte, ők csak azt nézik, hogy hányadikára szól az igazolás.
tegnap 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:
x1 ez jó hír, köszi szépen :)
tegnap 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!