Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt a csavart be lehet teljese...

Azt a csavart be lehet teljesen hajtani a tiplibe ami nem végig csavar?

Figyelt kérdés
Szóval tipli előfúrva 10-es fúró, bent a falban kb 1 mm-el sem tér el a fal vonalától és magát a csavart bele ami nem végig menet, hanem a vége 2 cm-be sík, egyszerűen az istenért nem bírom teljesen betekerni. Full erőből tekertem akkor se.. már kb a csavar fej ment szét.
okt. 26. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

És a tipli teljes hossza hosszabb mint a csavar amit bele akarsz hajtani?

Egyébként ha olyan a csavar amire én gondolok akkor azt befelé nem is lenne muszáj hajtani csak beütni.

okt. 26. 19:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Üsd be kalapáccsal.
okt. 26. 19:30
 3/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen..

és egyszerűen nem bírtam betekerni csavarhúzóval amikor már a falba volt a tipli... olyan erővel tekertem már, hogy folyton kiugrott a csavar, mert már deformálódott a fej. Mi a szarért lehet ez? Ennyire nehéznek nem kellene, hogy legyen becsavarni a csavart a menetbe..

okt. 26. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Rövid a tipli
okt. 26. 21:12
 5/15 A kérdező kommentje:

Na itt az enyém:

[link]

Így vettem.

Egyiket se bírtam behajtani.

okt. 26. 21:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Betonfal van?
okt. 27. 05:36
 7/15 anonim ***** válasza:
A képen a bal oldalinál kicsivel hosszabb a csavar mint a tipli, az szintig nem fog bemenni beton falba bár gondolom felfog valamit, akkor nem kell végig menni neki. Továbbra is azt mondom: Üsd be kalapáccsal.
okt. 27. 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Dehogy üsd be kaapáccsal, ilyet csak kóklerek csinálnak. Ez nagyon jó fajta tipli, mindig ezt használjuk mi is. Vagy rövid a furat, vagy vastag a csavar. Hányas a tipli és a csavar?
okt. 27. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 18:03

Vagy tudják hogy nem véletlenül alakították át a csavarok végének a kialakítását és nem mindenben az őskori technikát akarják alkalmazni.😀

okt. 27. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Kőművesek is úgy ütik be, pedig nekem nem tűntek kezdőnek.

Amúgy kérdező ha nem akarod ütlegelni akk csavard ki vágj le belőle egy kicsit, azt csavard vissza...

okt. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!