Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudtátok elfogadni a...

Hogyan tudtátok elfogadni a gyerekkorotok elmúlását?

Figyelt kérdés
Annyira telik az idő hogy lassan tényleg csak azok lesznek gyerekek akik 2010 után születtek.

nov. 30. 14:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De én nem akarok felnőtt lenni!!! 😎
nov. 30. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Illúzió, hogy egyesek azt hiszik, ebben az életben valaha is szabadok lesznek.. Elmondjam, hogy ki a szabad? A kóbor kutya, a remete, vagy a hajléktalan.. Egyéb esetben függsz a főnöktöl, munkahelytől, szülőktől, tanároktól, házastársadtól, gyerektől stb.... A szabadság a legnagyobb kamu a világon, mert NEM LÉTEZIK!!!!! Be vagyunk szabályozva.
nov. 30. 19:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Teljesen igaz!

nov. 30. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
7. vagyok, oké, bele lehet ebbe kötni, akkor úgy mondom, hogy szabadabb vagyok, amióta nem élek otthon.
nov. 30. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Könnyen, mivel nem szerettem
dec. 1. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem picit nehezebben ment az elfogadása, főleg, mert -minden túlzás nélkül- 2019 óta valahogy minden olyan mértékben felgyorsultnak érződik, hogy az valami hihetetlen. Akkor voltam végzős gimis, és a Covid miatt, úgy érzem, egy rakat dolog lezáratlan maradt gimi végén, és nem kezdődött túl kereken egyetemen sem.
dec. 1. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
6. válaszolóhoz hasonlóan én is nagyon szerettem volna felnőni. Idősebb is lettem azóta, már 26 éves vagyok. Mégis mindig úgy érzem, hogy belül csak egy kölyök vagyok, aki próbálja elhitetni másokkal, hogy ő is felnőtt.
dec. 1. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!