Milyen gyermekkori emlékeid vannak, miket csináltál gyerekkorodban?
Egyszer 2 haverommal találtunk 1db eldobott kesztyűt, úgy gondoltuk, rátesszük egy ott parkoló autó tetejére. Ezután ott maradtunk, bezzélgettünk, nem sokkal később megérkezett az autó tulajdonosa. Meglátta, hogy mosolyogva nézzük a kocsiját, erre utánunk kiabált, hogy "nagyon vicces". Ezután elsétáltunk, ő pedig kocsival indult ugyanabba az irányba, és mikor elhaladt mellettünk, kiabálta, hogy "hívom a rendőrséget", majd a megengedett ssbesség kb. másfélszeresével továbbhajtott.
Ez a kedvenc gyerekkori emlékem.
3-5 éves kor között:
Levágtam a függöny rojtjait, mert úgy gondoltam, minek az?
Belepisiltem a szakajtóba.
Megkopasztottam egy élő tyúkot, mert levágni sajnáltam, de tyúklevest akartam főzni, mire anyu hazajjön. De a tyúk megszökött.
Bemeszeltem a fekete kutyánkat fehérre, mert anyámék azt mondták, hogy nyáron nem jó feketében lenni.
12 éves koromig hol a kezem tört, hol más baleset ért, csak a nyakam nem törtem ki.
Amúgy félős gyerek votam. De nem volt olyan rossz gyerekkorom.
Nagyon hiányos
Valószínű a mentális gondok miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!